In IJsland is de eerste sneeuw gevallen, het poollicht is alweer te zien en de gidsen van de IJslandse reisorganisator Arctisch Avontuur staan klaar.

Arctisch Avontuur biedt actieve dagtochten aan vanuit Reykjavik, zoals sneeuwscooteren over de gletsjers en vulkaanflanken, ijsklimmen, gletsjerwandelen of snorkelen in de diepe kloof die de breuklijn vormt tussen het Europese en het Amerikaanse continent.

Nieuw dit jaar zijn de meerdaagse tochten met een heel weekend vol actie. Tijdens het Winter Action Weekend racet u op een quad over lavavelden, wandelt u door de Leidarendi-lavagrot in de Blue Mountains, rijdt u met een sneeuwscooter over een gletsjer en krijgt u een les in ijsklimmen.

Dit programma start op donderdag in Reykjavik en eindigt op maandag. Voor een Action Weekend, exclusief vlucht en overnachting in Reykjavik, betaalt u 530 euro.

Maaike Schwering

In IJsland is de eerste sneeuw gevallen, het poollicht is alweer te zien en de gidsen van de IJslandse reisorganisator Arctisch Avontuur staan klaar. Arctisch Avontuur biedt actieve dagtochten aan vanuit Reykjavik, zoals sneeuwscooteren over de gletsjers en vulkaanflanken, ijsklimmen, gletsjerwandelen of snorkelen in de diepe kloof die de breuklijn vormt tussen het Europese en het Amerikaanse continent. Nieuw dit jaar zijn de meerdaagse tochten met een heel weekend vol actie. Tijdens het Winter Action Weekend racet u op een quad over lavavelden, wandelt u door de Leidarendi-lavagrot in de Blue Mountains, rijdt u met een sneeuwscooter over een gletsjer en krijgt u een les in ijsklimmen. Dit programma start op donderdag in Reykjavik en eindigt op maandag. Voor een Action Weekend, exclusief vlucht en overnachting in Reykjavik, betaalt u 530 euro. Maaike Schwering