Deze organisatie wil de vakantiegangers vooral plezier bieden. Oprichter Kristof Steegmans kan zich door een duikongeluk enkel nog verplaatsen in een rolstoel en weet dus uit eigen ervaring waar mensen met een fysieke beperking op reis mee te maken krijgen. Hij maakte het aanbod zelf en werkt samen met Jetair voor het transport en logistieke ondersteuning.

U kunt kiezen uit vier bestemmingen: Tenerife, Curaçao, Aruba en Kenia en Tanzania waar u safaritochten kunt maken. WeTravel2 zorgt voor toegankelijke hotels, privé en aangepast vervoer, hulpmiddelen of medische begeleiding op maat en aangepaste excursies zoals safaritochten in minibusjes die toegankelijk zijn voor rolstoelen. (MS)

Deze organisatie wil de vakantiegangers vooral plezier bieden. Oprichter Kristof Steegmans kan zich door een duikongeluk enkel nog verplaatsen in een rolstoel en weet dus uit eigen ervaring waar mensen met een fysieke beperking op reis mee te maken krijgen. Hij maakte het aanbod zelf en werkt samen met Jetair voor het transport en logistieke ondersteuning. U kunt kiezen uit vier bestemmingen: Tenerife, Curaçao, Aruba en Kenia en Tanzania waar u safaritochten kunt maken. WeTravel2 zorgt voor toegankelijke hotels, privé en aangepast vervoer, hulpmiddelen of medische begeleiding op maat en aangepaste excursies zoals safaritochten in minibusjes die toegankelijk zijn voor rolstoelen. (MS)