360° reizen: innovatieve reisgidsen met app en digitale reisplanner

© GF

Lannoo pakt uit met een nieuwe, maar vooral innovatieve serie reisgidsen over onder andere New York, Berlijn en Londen.

Een mooi papieren reisboek vormt de basis, daarbij horen een digitale reisplanner op internet en een app voor op uw smartphone.

Hoe werkt het?

Het boek is een reisgids zoals u het gewend bent. Na een deel met praktische informatie krijgt u een suggesties voor wat u in de stad kunt doen wanneer u er 2, 4 of 6 dagen verblijft, gevolgd door een reeks handige top tiens: bezienswaardig, actief, for kids, for free, for shopaholics en by night. De hoofdstukken daarna zijn gewijd aan de wijken in een stad met adresjes om te eten, drinken en overnachten en overzichtelijke kaartjes. Achterin zit nog een uitneembare plattegrond.

Dezelfde thema’s komen ook weer terug op de website www.360gradenreisgids.com. U kunt aangeven wanneer u vertrekt, hoelang u blijft en wat uw interesses zijn. De reisplanner stelt dan per dag een passend programma samen. U kunt het reisschema uitprinten, delen met vrienden of naar uw smartphone downloaden.

En zo komen we bij het sluitstuk van de 360° reizen: de app waarmee de reizigers hun programma op een kaart met gps-ondersteuning kunnen gebruiken.

De eerste reisgidsen over New York, Berlijn en Londen zijn verschenen, binnenkort gevolgd door 360° gidsen over Bretagne, Parijs, Toscane, Eifel, Rome en Barcelona.

In dit filmpje wordt het gebruik van de gidsen uitgelegd:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

360° reizen, uitgeverij Lannoo, 22,99 euro, als e-book : 18,99 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content