Om dat te vieren start in september 2011 het jubileum Reuzenjaar. Een heel jaar lang staan activiteiten gepland die de geschiedenis en toekomst van Borgerhout tot leven wekken: verhalen, foto's, theaterstukken, sporttoernooien, Reuzenzuilen in de straten en een nieuw Reuzenlied.

Hoogtepunt is de Reuzenstoet op 17 september die tussen 14.30 en 16.30 uur door de straten trekt. Daarna kan iedereen proeven van de reuzentaart, kijken naar een wervelende taptoe met vier showkorpsen en de dag dansend afsluiten op het Reuskensbal.

Maaike Schwering

Om dat te vieren start in september 2011 het jubileum Reuzenjaar. Een heel jaar lang staan activiteiten gepland die de geschiedenis en toekomst van Borgerhout tot leven wekken: verhalen, foto's, theaterstukken, sporttoernooien, Reuzenzuilen in de straten en een nieuw Reuzenlied. Hoogtepunt is de Reuzenstoet op 17 september die tussen 14.30 en 16.30 uur door de straten trekt. Daarna kan iedereen proeven van de reuzentaart, kijken naar een wervelende taptoe met vier showkorpsen en de dag dansend afsluiten op het Reuskensbal. Maaike Schwering