11 procent korting op 11/11/2011 bij Belvilla

Aanstaande vrijdag is het de elfde van de elfde in het jaar 2011. Op deze dwaze datum biedt Belvilla 11% korting op het hele aanbod.

Aanstaande vrijdag is het de elfde van de elfde in het jaar 2011. Op deze dwaze datum biedt Belvilla 11% korting op het hele aanbod en vestigt bovendien de aandacht op bijzondere vakantieadressen, zoals een voormalige molen, een vliegtuig of een pipowagen.

Het gekkengetal elf

Het getal elf staat in de volksnumerologie bekend als het getal van de gekken en dwazen. Over de oorsprong van het gekkengetal gaan verschillende verhalen rond. Vermoedelijk hangt het samen met de positie tussen het volmaakte getal 10 en het heilige getal 12.

Bovendien is elf een priemgetal dat nog eens extra opvalt doordat het uit twee dezelfde cijfers bestaat. Op 11 november start ook traditiegetrouw het carnavalsseizoen precies om 11.11 uur, bewust gekozen vanwege dit gekkengetal.

Anders dan anders

Belvilla biedt unieke vakantiehuizen, waarbinnen de ‘gekke’ vakantiehuizen nog eens extra nadruk krijgen in het thema ‘Anders dan anders‘. Het zijn extra bijzondere logeeradressen, zoals molens, een voormalig vliegtuig en pipowagens, maar bijvoorbeeld ook grotwoningen, boomhutten en opgeknapte duiventillen.

Waanzinnige actie

Aanstaande vrijdag 11 november 2011 biedt Belvilla op iedere boeking die gemaakt wordt tussen 11 uur ’s morgens en 11 uur ’s avonds een korting van 11%.

Deze waanzinnige actie geldt niet alleen voor de gekke vakantiehuizen, maar voor het volledige aanbod en is ook geldig in combinatie met last minute acties. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content