De 50 meest geliefde bezienswaardigheden in Duitsland in beeld

Begin van dit jaar organiseerde het Verkeersbureau een grootscheepse enquête waarbij toeristen konden aangeven wat hun persoonlijke favorieten waren. Het resultaat is een lijst met zowel culturele als natuurlijke bezienswaardigheden in al de zestien deelstaten.

De app bevat informatie over de attracties, mobiele kortingsbonnen waarmee je die plaatsen voordelig kunt bezoeken en het laatste nieuws over vakantieland Duitsland. Bovendien is alle info op de app via Facebook uitwisselbaar met vrienden.

De app is gratis te downloaden via Germany Travel Top 100. Iedereen kan er bovendien meestemmen voor de volgende top 100 van populairste Duitse bestemmingen. (MS)

De 50 meest geliefde bezienswaardigheden in Duitsland in beeld Begin van dit jaar organiseerde het Verkeersbureau een grootscheepse enquête waarbij toeristen konden aangeven wat hun persoonlijke favorieten waren. Het resultaat is een lijst met zowel culturele als natuurlijke bezienswaardigheden in al de zestien deelstaten. De app bevat informatie over de attracties, mobiele kortingsbonnen waarmee je die plaatsen voordelig kunt bezoeken en het laatste nieuws over vakantieland Duitsland. Bovendien is alle info op de app via Facebook uitwisselbaar met vrienden. De app is gratis te downloaden via Germany Travel Top 100. Iedereen kan er bovendien meestemmen voor de volgende top 100 van populairste Duitse bestemmingen. (MS)