Reese Witherspoon stapt in voetsporen van Gwyneth Paltrow en lanceert eigen lifestyle site

Reese Witherspoon © Instagram Draper James

Na GOOP van Gwyneth Paltrow en Preserve van Blake Lively, is het de beurt aan Reese Witherspoon om een e-commerce en lifestyle webstek uit de grond te stampen. Draper James, zo doopte ze de site, moet de Southern Belles aanspreken en de charme van de streek uitdragen.

Reese Witherspoon werd geboren en getogen in New Orleans en Nashville. De actrice draagt de streek nog steeds een warm hart toe en wil haar liefde voor The South overdragen op haar fans. De warmte en passie van de inwoners krijgen een plaats op haar nieuwe webstek in de vorm van een webshop en blogposts.

Vooral modeliefhebbers en fans van interieurobjecten zullen hun gading vinden op de site. De prijzen van de aangeboden waren vallen overigens best mee qua prijs. Waar GOOP vaak te duur is voor de gewone sterveling, zijn de producten die Draper James verkoopt best betaalbaar.

Looking good y’all

‘In het Zuiden houdt men van kleuren en prints, traditie, familie, traditionele stoffen en vrolijke dingen,’ licht Reese toe. Ook de tuinfeesten en etentjes voor vriendinnen die iedereen associeert met het charmante Zuiden krijgen een plaats op de site. Bekijk ook zeker de ‘Southernisms’ om ondergedompeld te worden in de gebruiken van de Southern inwoners. Een van onze favorieten: ‘We don’t apologize for looking pretty.’ (LP)

Surf naar Draper James.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content