Reese Witherspoon richt eigen lifestylelabel op

© Reuters

De Amerikaanse actrice stapt hiermee in de voetsporen van Gwyneth Paltrow, die ook een eigen lifestylewebsite en -merk heeft: Goop.

De Amerikaanse actrice stapt hiermee in de voetsporen van Gwyneth Paltrow, die ook een eigen lifestylewebsite en -merk heeft: Goop.

De 37-jarige Reese Witherspoon heeft bekendgemaakt dat ze een eigen lifestylelabel gaat uitbrengen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het label op de markt gebracht worden in 2015. De producten van haar merk zullen allemaal een Zuiderse inslag hebben, aangezien Witherspoon zelf in Nashville geboren is.

Het label zou gekoppeld worden, net zoals bij Gwyneth Paltrow, aan een lifestylewebsite. Op deze blog zou ze advies geven over mode, beauty, eten en moederschap.

Toch wordt er vaak kritisch gekeken naar de blogs en websites van celebrities. Zo kreeg Paltrow bakken kritiek over zich heen omdat ze volgens sommigen het uitsluitend voor rijke mensen mogelijk maakt om een gezonde levensstijl na te streven. Dit door bijvoorbeeld te denken dat iedereen zich een personal trainer en de beste biologische voedingsmiddelen kan veroorloven. Een beetje losgeslagen van de realiteit met andere woorden. Of Witherspoon zich enkel gaat richten op het duurdere segment binnen de markt is niet bekend. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content