Ralph Lauren geridderd

© epa

Ralph Lauren is in Parijs tot ridder geslagen.

Frankrijk mag dan zelf ’s werelds grootste modeontwerpers in zijn gelederen hebben, dat hield president Nicolas Sarkozy niet tegen ook oog te hebben voor modetalent van buiten de grenzen. Vorige week sloeg hij Amerikaans ontwerper Ralph Lauren tot ridder in het Franse Erelegioen.

De Amerikaanse designer kreeg de eretitel als erkenning voor de uitbouw van zijn wereldwijde lifestyle-imperium. Daarin combineerde hij een gevoel voor mode en zaken die zijn carrière van de voorbije veertig jaar tot een succes maakten. Hij werd ook geëerd voor zijn liefdadigheidswerk, onder meer voor zijn strijd tegen borstkanker.

De opname in het Franse Erelegioen sloot een succesvolle week af voor het merk Ralph Lauren in Parijs. De stichter was speciaal overgevlogen om er zijn nieuwe Franse flagship store te openen, de grootste in Europa. Hij bevindt zich in een voormalig ambassadegebouw aan de statige Boulevard St Germain en biedt ruimte aan de volledige collectie van Ralph Lauren, een vintage verdieping en het restaurant ‘Ralph’s’.

De opening werd gevierd met een black tie diner in het Ralph Lauren restaurant. Onder de genodigden onder meer de Franse actrice Anouk Aimée, acteur Alain Delon en Carine Roitfeld, hoofdredactrice van de Franse Vogue.

AH.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content