Pure decadentie: Cara Delevingne haalt award op met privéjet

Cara Delevingne, in een onesie, en Kendall Jenner zijn klaar om te boarden. © Instagram

Een retourtje Salzburg-Londen enkel en alleen om een award in ontvangst te nemen. Cara Delevingne wilde op twee plekken tegelijk zijn en mocht het privévliegtuig van Karl Lagerfeld lenen.

Kendall en Cara bouwden nog een feestje na de awarduitreiking. Hier kust Cara ontwerper Olivier Rousteing.
Kendall en Cara bouwden nog een feestje na de awarduitreiking. Hier kust Cara ontwerper Olivier Rousteing.© Instagram

Op maandagavond werden in Londen de British Fashion Awards uitgereikt, waar Cara Delevingne de titel van ‘model van het jaar’ kreeg. Aangezien Cara dezer dagen in Oostenrijk vertoeft voor de exclusieve show van de Chanel Metiers d’Art-collectie kon ze eigenlijk niet aanwezig zijn op de awarduitreiking.

Aangezien ‘dat is onmogelijk’ geen uitspraak is uit het lijstje van Cara Delevingne, mocht het model het privévliegtuig van designer Karl Lagerfeld lenen om even heen en terug te vliegen. Zo kon hij er zich waarschijnlijk van vergewissen dat Cara en haar vriendin Kendall Jenner veilig op hun bestemming raakten én op tijd terug in Salzburg waren voor zijn show.

Cara en Kendall sloten samen de show van Karl Lagerfeld af.
Cara en Kendall sloten samen de show van Karl Lagerfeld af. © Instagram

Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken. Cara Delevingne dook dus voor haar terugkeer naar Oostenrijk nog even het Londense nachtleven in met Kendall. Ze waren echter perfect op tijd terug om te schitteren in de show van Karl Lagerfeld. De twee BFF’s mochten bovendien samen de show afsluiten. Dit, samen met het ongebruikelijke uitstapje met de privéjet, is het beste bewijs dat de twee de ‘chouchou’s’ zijn van de Duitse designer. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content