P’trique brengt single uit ter ere van de modeweken

P’trique heeft een single uitgebracht. De Youtubesensatie hoopt dat zijn nummer Chic Freak de geluidsinstallaties van de verschillende modeweken zal domineren.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We hebben hem even moeten missen, dit verrukkelijke schepsel dat ons de Sh*t Fashion Girls Say-reeks bracht. In een interview aan de Amerikaanse Elle verklaart P’Trique dat hij even wat “me-time” nodig had om tot zijn positieven te komen. “You know how it goes: Spa time turns into holistic retreats in Ubud. Vacations in the Maldives turn into stay-cations at Hedi Slimane’s Park City chalet. These things happen”, aldus P’trique aan Elle.com.

Nu de modeweken echter in aantocht zijn maakt hij zijn come-back, met een heerlijke single die “totes catwalkmaterial” is. Of er designers zullen zijn die last-minute nog bereid zijn van soundtrack te wisselen is twijfelachtig, maar u mag er zeker van zijn dat deze plaat virtueel grijsgedraaid zal worden op de verschillende afterparties.

Als u de komende maand dus ├ęcht mee wil zijn download u de track maar best via iTunes. Ook al bent u niet aanwezig op de shows van New York, Londen, Milaan of Parijs: Chic Freak helpt u in ieder geval in de sfeer te komen. Smijt dus uw beste dansbeen uit en onthoud: Coffee’s over, no more latte! 2013 = Yerba Matte! (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content