Prins Harry praat voor het eerst over de beruchte naaktfoto’s

Een zotte nacht in Vegas had voor de Britse royal in 2012 meer in petto dan gewoon wat gokken en drinken. Hij werd er gefotografeerd zonder kleren en dat zorgde voor heel wat ophef. Nu reageert hij voor het eerst.

Prins Harry praat voor het eerst over de beruchte naaktfoto's
© Man of the World

In een groot interview met Man of the World-magazine vertelt de ondertussen 30-jarige prins openhartig over zijn leven. De foto’s van de strippokeravond in Vegas komen natuurlijk ter sprake. ‘Het was het perfecte voorbeeld van een avond waarop ik te hard soldaat was en te weinig prins’, klinkt zijn uitleg. ‘Je hoeft er niet meer achter te zoeken.’

De foto’s werden vanzelfsprekend niet op applaus onthaald in Buckingham Palace en prins Harry slaagde er vervolgens in om zich de voorbije jaren erg ‘low profile’ te houden. Iets wat niet zo moeilijk is als Kate Middleton je schoonzus is. Hij trok ook twee keer naar Afghanistan om er mee te strijden.

‘Ik heb verschrikkelijke dingen gezien’, vertelt prins Harry over zijn tijd aan het oorlogsfront. ‘Zoals erge verwondingen en sterfgevallen bij de lokale bevolking, waaronder zelfs kinderen.’ Voor de rest van het interview is het wachten op 20 december, de dag waarop het magazine in de winkelrekken ligt. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content