Prins George op de cover van Vanity Fair

Naar aanleiding van zijn eerste verjaardag heeft Vanity Fair de Britse prins op de cover van hun magazine gezet. Het is een aandoenlijk plaatje.

Naar aanleiding van zijn eerste verjaardag heeft Vanity Fair de Britse prins op de cover van hun magazine gezet. Het is een aandoenlijk plaatje.

De kleine prins George blaast binnenkort zijn eerste kaarsje uit (22 juli). Het was al een druk jaar voor de toekomstige koning van het Verenigd Koninkrijk, met een reis naar Australië en tal van andere evenementen. Het tijdschrift Vanity Fair wil het eerste levensjaar van de kleine prins in de verf zetten en besloot om hem op de cover van hun augustusnummer te plaatsen.

Voor de coverfoto viel het oog van Vanity Fair op een lieflijk beeld, genomen tijdens de officiële reis van het gezin naar Australië. Tijdens een uitstap in de Zoo van Sydney werd dit kiekje van het gezin genomen. De beelden van dit evenement ging al de wereld rond, maar de redactie van Vanity Fair koos ervoor om dit beeld alsnog op de cover te zetten.

Het beeld dat we krijgen van George is eentje van een schattige, lieve en überbrave baby. Maar er wordt ook wel gefluisterd dat George niet altijd even lief en braaf is. Zo zou de 11-maanden oude George ook wel eens heel luid durven wenen, roepen en ’s nachts uren wakker liggen. Misschien al wat aan het piekeren over zijn publiekelijke toekomst? (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content