‘Prins Amedeo gaat trouwen’

© Reuters

Prins Amedeo, het oudste én meest begeerde kleinkind van onze voormalige vorsten Albert en Paola, zou dit jaar nog trouwen met vriendin Lili Rosboch von Wolkenstein, een Italiaanse van een adellijke afkomst.

Prins Amedeo, het oudste én meest begeerde kleinkind van onze voormalige vorsten Albert en Paola, zou dit jaar nog trouwen met vriendin Lili Rosboch von Wolkenstein, een Italiaanse van een adellijke afkomst. De koninklijke familie maakt zich klaar voor een huwelijk. Prins Amedeo, de oudste zoon van prinses Astrid, zal in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin Lili. Dat meldt het VTM-magazine Royalty.

De prins en zijn vriendin hebben zich jarenlang hebben verscholen voor de pers. Eind 2013 raakte bekend dat het koppel al meer dan zes jaar samen is. Dat is voor Royalty-journalist Reinout Goddyn een signaal dat ze hun romance binnenkort zullen verzegelen met een ring. Waarschijnlijk zal prins Amedeo eerst zijn studies afwerken in New York, waar het koppel een flat deelt. Het ziet er naar uit dat onze meest begeerde prins dit jaar nog voorgoed van de datingmarkt verdwijnt. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content