Pretty Little Liars-actrice ’te dik’ bevonden voor rol: ‘Je moet sterk zijn, anders word je gek’

© Instagram Ashley Benson

De 26-jarige Ashley Benson heeft een lijf waar veel vrouwen met bewondering (en misschien een tikkeltje jaloezie) naar kijken. Maar in een interview vertelde ze dat ze onlangs afgewezen werd voor een rol omwille van haar figuur.

Ashley Benson maakt nu al even het mooie weer in de immense successerie Pretty Little Liars. De idealen die in Hollywood nagestreefd worden, zijn ons helemaal niet vreemd. Maar het verbaast ons wel dat een jonge vrouw die door velen als rolmodel wordt aanzien, gewoon afgeschreven is voor een rol omdat ze te dik is. Jennifer Lawrence en tal van anderen kregen al dezelfde opmerkingen voorgeschoteld.

‘Komaan, ik heb maatje 32. Ik heb even gehuild, maar dan heb ik het achter me gezet. Je mag het niet aan je hart laten komen, want anders ontwikkel je misschien wel een eetstoornis’, klonk het in Ocean Drive Magazine. ‘Heel wat mensen in de televisie- en filmindustrie krijgen te horen dat ze moeten afvallen. Maar het maakt je sterker. Je mag het je niet aantrekken, want anders kan je niet overleven in deze wereld. Je zou er gek van worden’, besluit ze. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content