Pharrell Williams helpt Cara Delevingne met muzikaal debuut

© Twitter

Cara Delevingne zou haar eerste single hebben opgenomen met Pharrell Williams.

Niemand minder dan Pharrell Williams heeft Cara Delevingne onder zijn vleugels genomen. ‘Er staan heel coole dingen te gebeuren,’ aldus Pharrell over hun muzikale samenwerking.

De 22-jarige spring-in-’t-veld heeft al meermaals haar droom om professionele zangeres en actrice te worden geuit. Als actrice lijkt haar carrière vlot te lopen, maar tot nu toe hoorden we maar weinig van haar muzikale vorderingen. Daar lijkt nu verandering in te komen. Met Pharrell Williams als mentor heeft het model nu naar verluidt een gouden toekomst in het verschiet.

Verrassingseffect

Volgens een anonieme bron heeft Cara Delevingne haar debuutsingle opgenomen in samenwerking met de Happy-zanger. Ook de videoclip zou al zijn ingeblikt. ‘Ze gaan het nummer inclusief de videoclip zonder aankondiging op de wereld loslaten,’ vertelde de tipgever.

Tijdens de BRIT Awards vertelde hij bovendien aan Capital FM dat hij blij is dat hij Cara mag verwelkomen in de i am OTHER familie. Nu Cara deel uitmaakt van zijn platenlabel ‘staan er heel wat coole dingen op stapel,’ volgens Williams. Hij wijdde uit over de verfijndheid van het model. ‘Ik raad aan om in te zoomen op haar levendige geest. En op wat de toekomst brengt. Vertrouw me maar,’ aldus de beroemde artiest over zijn protegé. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content