Perez Hilton vader geworden van zoontje?

© Reuters

De beroemde celebrityblogger Perez Hilton, officieel geboren onder de naam Mario Armanda Lavandeira Jr, heeft op zijn blog gemeld dat hij met vader is geworden van zijn eerste kind; een zoontje.

De Amerikaanse mediafiguur maakte via zijn blog en twitter bekend dat hij een zoontje heeft gekregen. Een ontroerend bericht, dat toch enkele wenkbrauwen de hoogte in deed gaan. Perez -die openlijk homoseksueel is- houdt immers stil wie zijn partner is en hoe het kindje verwekt werd. Draagmoederschap? Adoptie? Op het antwoord zullen we wellicht nog even moeten wachten.
Perez begon zijn allereerste website in september 2004 onder de naam PageSixSixSix.com, maar werd hiervoor aangeklaagd door de New York Post die al jaren een roddelpagina heeft onder de naam PageSix. Hij durfde niet schrijven onder zijn eigen naam en sloot daarom (volgens de geruchten) een ongeschreven deal met Paris Hilton om haar naam te gebruiken in ruil voor zijn genade op de roddelpagina.

Zo ontstond zijn nieuwe en hyperbekende blog Perezhilton.com. De website kan bestempeld worden als een van de grootste roddelblogs aller tijden. Door zijn humoristische en gedurfde stijl haalt hij meer dan 4,5miljoen bezoekers per dag. (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content