In Londen heeft Kate Middleton (30) het ziekenhuis verlaten, nadat ze vier dagen eerder werd opgenomen met hevige klachten van ochtendmisselijkheid. De zwangere Kate zag er bij het verlaten van het ziekenhuis vermoeid en fragiel uit, maar dat kon haar er niet van weerhouden om te lachen naar de aanwezige camera's en pers.

Met een glimlach, haar man prins William aan de arm en de boodschap dat ze zich 'veel beter voelt', heeft de Hertogin van Cambridge het ziekenhuis King Edward VII verlaten. Vier dagen eerder was Kate in het ziekenhuis opgenomen met klachten van zware ochtendmisselijkheid. Ze werd verzorgd door de verplegers van het ziekenhuis en kreeg in de vier dagen van haar verblijf dagelijks bezoek van haar man en ook haar zus Pippa en broer James kwamen hun zwangere zus bezoeken.

Kate Middleton en prins William reden na het verlaten van het ziekenhuis naar hun cottage op het landgoed van Kensington Palace, waar de zwangere Kate, die nog in de prille fase van de zwangerschap is, verder zal rusten. (LVR)

In Londen heeft Kate Middleton (30) het ziekenhuis verlaten, nadat ze vier dagen eerder werd opgenomen met hevige klachten van ochtendmisselijkheid. De zwangere Kate zag er bij het verlaten van het ziekenhuis vermoeid en fragiel uit, maar dat kon haar er niet van weerhouden om te lachen naar de aanwezige camera's en pers. Met een glimlach, haar man prins William aan de arm en de boodschap dat ze zich 'veel beter voelt', heeft de Hertogin van Cambridge het ziekenhuis King Edward VII verlaten. Vier dagen eerder was Kate in het ziekenhuis opgenomen met klachten van zware ochtendmisselijkheid. Ze werd verzorgd door de verplegers van het ziekenhuis en kreeg in de vier dagen van haar verblijf dagelijks bezoek van haar man en ook haar zus Pippa en broer James kwamen hun zwangere zus bezoeken. Kate Middleton en prins William reden na het verlaten van het ziekenhuis naar hun cottage op het landgoed van Kensington Palace, waar de zwangere Kate, die nog in de prille fase van de zwangerschap is, verder zal rusten. (LVR)