Het Braziliaanse model en Victoria Secret Angel, Adriana Lima, is het eerste model dat met een buikje zal verschijnen in de kalender van Pirelli. De 31-jarige Lima is zwanger van haar tweede kindje, maar dat houdt het model niet tegen om te poseren voor de befaamde kalender. De fotograaf die de plaatjes voor de kalender vastlegt, is niemand minder dan Steve McCurry. Hij is vooral bekend van de iconische cover van National Geographic met het Afghaanse meisje met de doordringende blauwe ogen.

Adriana Lima zal het eerste zwangere model zijn dat poseert voor de Italiaanse Pirelli-kalender. Dit is een zeer exclusieve kalender die enkel wordt gegeven als relatiegeschenk door autobandenfabrikant Pirelli aan belangrijke klanten of celebs. De foto's voor de Pirelli-kalender van 2013 werden genomen in Brazilië door fotograaf, of moeten we zeggen fotojournalist, Steve McCurry. Hij stapt in de voetsporen van Mario Sorrenti, Terry Richardson, Karl Lagerfeld en Bruce Weber. Zij fotografeerden voor eerdere edities van de kalender.

Steve McCurry wil wegstappen van het 'gebruikelijke naakt' in de Pirelli-kalender en hij zal vrouwen portretteren die sexy zijn zonder dat ze daarvoor al hun kleren moeten uittrekken. Ook zal er voor de eerste keer in de geschiedenis van de Pirelli-kalender een zwangere vrouw gefotografeerd worden. Het Braziliaanse model Adriana Lima toont de rondingen van vijf maanden zwangerschap.

Andere modellen die voor de lens van McCurry poseren voor de kalender zijn onder meer Petra Nemcova, Elisa Sednaoui, Isabeli Fontana, Liya Kebede en Kyleigh Kun. (LVR)

Het Braziliaanse model en Victoria Secret Angel, Adriana Lima, is het eerste model dat met een buikje zal verschijnen in de kalender van Pirelli. De 31-jarige Lima is zwanger van haar tweede kindje, maar dat houdt het model niet tegen om te poseren voor de befaamde kalender. De fotograaf die de plaatjes voor de kalender vastlegt, is niemand minder dan Steve McCurry. Hij is vooral bekend van de iconische cover van National Geographic met het Afghaanse meisje met de doordringende blauwe ogen. Adriana Lima zal het eerste zwangere model zijn dat poseert voor de Italiaanse Pirelli-kalender. Dit is een zeer exclusieve kalender die enkel wordt gegeven als relatiegeschenk door autobandenfabrikant Pirelli aan belangrijke klanten of celebs. De foto's voor de Pirelli-kalender van 2013 werden genomen in Brazilië door fotograaf, of moeten we zeggen fotojournalist, Steve McCurry. Hij stapt in de voetsporen van Mario Sorrenti, Terry Richardson, Karl Lagerfeld en Bruce Weber. Zij fotografeerden voor eerdere edities van de kalender. Steve McCurry wil wegstappen van het 'gebruikelijke naakt' in de Pirelli-kalender en hij zal vrouwen portretteren die sexy zijn zonder dat ze daarvoor al hun kleren moeten uittrekken. Ook zal er voor de eerste keer in de geschiedenis van de Pirelli-kalender een zwangere vrouw gefotografeerd worden. Het Braziliaanse model Adriana Lima toont de rondingen van vijf maanden zwangerschap. Andere modellen die voor de lens van McCurry poseren voor de kalender zijn onder meer Petra Nemcova, Elisa Sednaoui, Isabeli Fontana, Liya Kebede en Kyleigh Kun. (LVR)