Natali Germanotta, het 'kleine' zusje van superster Lady Gaga, stapt in de voetsporen van haar grote zus en poseert voor een modereportage in het restaurant van haar ouders in New York. Een tweede talent uit de Germanotta-familie?

De 20-jarige Natali Germanotta speelt de hoofdrol in een modereportage 'Buon Natali' voor het online modemagazine 'Viral Fashion'. De foto's werden genomen in 'Joanne Trattoria', dat is het familierestaurant van de familie in New York.

Het is niet de eerste keer dat Natali poseert voor een tijdschrift of online modemagazine, zo deed ze al ervaring op door te poseren voor Teen Vogue en werd ze uitvoerig gefotografeerd door de paparazzi op de rode loper van de CFDA Awards in 2011.

De kleine zus van Lady Gaga is geen model van beroep, maar heeft wel een achtergrond in de mode. Zo studeert Natali mode aan de Parsons New School for Design in New York en droomt ze ervan om ooit een eigen modelabel uit te brengen. Misschien met Lady Gaga als uithangbord? De kleding zou dan verkopen als zoete broodjes. (LVR)

Natali Germanotta, het 'kleine' zusje van superster Lady Gaga, stapt in de voetsporen van haar grote zus en poseert voor een modereportage in het restaurant van haar ouders in New York. Een tweede talent uit de Germanotta-familie?De 20-jarige Natali Germanotta speelt de hoofdrol in een modereportage 'Buon Natali' voor het online modemagazine 'Viral Fashion'. De foto's werden genomen in 'Joanne Trattoria', dat is het familierestaurant van de familie in New York. Het is niet de eerste keer dat Natali poseert voor een tijdschrift of online modemagazine, zo deed ze al ervaring op door te poseren voor Teen Vogue en werd ze uitvoerig gefotografeerd door de paparazzi op de rode loper van de CFDA Awards in 2011. De kleine zus van Lady Gaga is geen model van beroep, maar heeft wel een achtergrond in de mode. Zo studeert Natali mode aan de Parsons New School for Design in New York en droomt ze ervan om ooit een eigen modelabel uit te brengen. Misschien met Lady Gaga als uithangbord? De kleding zou dan verkopen als zoete broodjes. (LVR)