Kendall Jenner, de halfzus van Kim Kardashian, laat nu ook van zich horen. Nadat ze ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag een pikante fotoshoot deed, zette ze haar handtekening onder een contract bij een belangrijk modellenbureau.

Kendall Jenner tekende bij The Society Management, een New Yorks agentschap dat eigendom is van het grote modellenbureau Elite. Dat meldt het fashionmagazine Glamour. Niemand minder dan Victoria's Secret engeltje Adriana Lima en topmodel Lindsey Wixon zitten ook onder contract bij dit agentschap.

Het halfzusje van Kim Kardashian is al een tijdje bezig met het timmeren aan haar modellencarrière. Ze mocht, mede dankzij het succes van hun realityreeks 'Keeping up with the Kardashians', al op de cover van Teen Vogue en het Australische Miss Vogue. Jenner stond ook al model voor een shoot van V Magazine. Of er voor Kendall Jenner een grote carrière is weggelegd, dat weten we niet. Maar met haar contract op zak zet ze alvast een stap in de goeie richting. (AB)

Kendall Jenner, de halfzus van Kim Kardashian, laat nu ook van zich horen. Nadat ze ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag een pikante fotoshoot deed, zette ze haar handtekening onder een contract bij een belangrijk modellenbureau.Kendall Jenner tekende bij The Society Management, een New Yorks agentschap dat eigendom is van het grote modellenbureau Elite. Dat meldt het fashionmagazine Glamour. Niemand minder dan Victoria's Secret engeltje Adriana Lima en topmodel Lindsey Wixon zitten ook onder contract bij dit agentschap.Het halfzusje van Kim Kardashian is al een tijdje bezig met het timmeren aan haar modellencarrière. Ze mocht, mede dankzij het succes van hun realityreeks 'Keeping up with the Kardashians', al op de cover van Teen Vogue en het Australische Miss Vogue. Jenner stond ook al model voor een shoot van V Magazine. Of er voor Kendall Jenner een grote carrière is weggelegd, dat weten we niet. Maar met haar contract op zak zet ze alvast een stap in de goeie richting. (AB)