Zowel Madonna als haar broer Christopher Ciccone brengen -dit najaar geheel toevallig en los van elkaar- een eigen schoenenlijn uit. Terwijl Madonna haar Truth Or Dare collectie nu al uitvoerig promoot is er van Christophers stappers nog maar weinig bekend.Het gaat hard voor de Ciccone-familie. Alsof hun kinderen nog niet genoeg om handen hebben hebben Madonna en haar broer Christopher beiden een nieuwe hobby omarmd. Christopher heeft door de week zijn handen vol als auteur, meubelontwerper, fotograaf en danser en Madonna als, nou ja, Madonna. Blijkbaar vonden ze toch nog ergens een gaatje om met elkaar de strijd aan te gaan, want geheel toevallig brengen ze beiden een eigen schoenenlijn uit.

Terwijl zijn popsterzusje een glamoureuze lijn uitbrengt met schoenen geïnspireerd op wat ze zelf ooit op het podium heeft gedragen kiest Christopher voor de omschrijving "fashionabel maar functioneel". Hij werd vorig jaar benaderd door het Tsjechische schoenenbedrijf Novesta dat hem prompt een eigen lijn aanbood. Wie een kast kan tekenen kan best een pump ontwerpen, moet het basisidee geweest zijn, al zal zijn achternaam ook wel geholpen hebben.

De collectie zal zowel mannen-, vrouwen- als kinderschoenen bevatten in verschillende materialen van leder tot canvas. Ciccone zegt geïnspireerd geweest te zijn door oude Hollywoodsterren, Italiaanse modehuizen en zijn eigen schoenencollectie -alsof u en ik weten wat die herbergt. Veel nieuws (laat staan beelden) van deze schoenencollectie zijn er nog niet, maar er wordt gefluisterd dat de man en zijn stappers afzakken naar de Londense modeweek. (KS)

Zowel Madonna als haar broer Christopher Ciccone brengen -dit najaar geheel toevallig en los van elkaar- een eigen schoenenlijn uit. Terwijl Madonna haar Truth Or Dare collectie nu al uitvoerig promoot is er van Christophers stappers nog maar weinig bekend.Het gaat hard voor de Ciccone-familie. Alsof hun kinderen nog niet genoeg om handen hebben hebben Madonna en haar broer Christopher beiden een nieuwe hobby omarmd. Christopher heeft door de week zijn handen vol als auteur, meubelontwerper, fotograaf en danser en Madonna als, nou ja, Madonna. Blijkbaar vonden ze toch nog ergens een gaatje om met elkaar de strijd aan te gaan, want geheel toevallig brengen ze beiden een eigen schoenenlijn uit. Terwijl zijn popsterzusje een glamoureuze lijn uitbrengt met schoenen geïnspireerd op wat ze zelf ooit op het podium heeft gedragen kiest Christopher voor de omschrijving "fashionabel maar functioneel". Hij werd vorig jaar benaderd door het Tsjechische schoenenbedrijf Novesta dat hem prompt een eigen lijn aanbood. Wie een kast kan tekenen kan best een pump ontwerpen, moet het basisidee geweest zijn, al zal zijn achternaam ook wel geholpen hebben. De collectie zal zowel mannen-, vrouwen- als kinderschoenen bevatten in verschillende materialen van leder tot canvas. Ciccone zegt geïnspireerd geweest te zijn door oude Hollywoodsterren, Italiaanse modehuizen en zijn eigen schoenencollectie -alsof u en ik weten wat die herbergt. Veel nieuws (laat staan beelden) van deze schoenencollectie zijn er nog niet, maar er wordt gefluisterd dat de man en zijn stappers afzakken naar de Londense modeweek. (KS)