Katja Retsin is bevallen van haar derde kindje. Na twee dochters, Manou (7) en Milla (bijna 4), zijn de presentatrice en haar man Jan Schepens nu de trotse ouders van een zoon: Matisse.

"Het was een lange dag maar een voorspoedige bevalling", vertelde Katja aan het blad Story. "We zijn enorm blij met onze zoon." Matisse werd om 15.13 uur geboren. Hij woog bij geboorte 2,94 kilogram en is 50 centimeter groot. Na drie kinderen stoppen Katja en Jan met de uitbreiding van hun gezin. "Het was een mooie ervaring voor de laatste keer", aldus Retsin.

De presentatrice kan de tatoeage op haar arm wel makkelijk laten aanpassen van M2 naar M3 nu ook de naam van hun derde kindje met de letter M begint. (Belga/RDM)

Katja Retsin is bevallen van haar derde kindje. Na twee dochters, Manou (7) en Milla (bijna 4), zijn de presentatrice en haar man Jan Schepens nu de trotse ouders van een zoon: Matisse. "Het was een lange dag maar een voorspoedige bevalling", vertelde Katja aan het blad Story. "We zijn enorm blij met onze zoon." Matisse werd om 15.13 uur geboren. Hij woog bij geboorte 2,94 kilogram en is 50 centimeter groot. Na drie kinderen stoppen Katja en Jan met de uitbreiding van hun gezin. "Het was een mooie ervaring voor de laatste keer", aldus Retsin. De presentatrice kan de tatoeage op haar arm wel makkelijk laten aanpassen van M2 naar M3 nu ook de naam van hun derde kindje met de letter M begint. (Belga/RDM)