Rafferty Law is weliswaar nog maar 16 jaar oud, maar oogt verrassend volwassen en is het evenbeeld van zijn vader. Vorig jaar wijdde de Britse Vogue al een fotoreportage aan 'Raffi', maar nu kan hij echt laten zien of hij het talent van zijn acterende ouders geërfd heeft.

In het filmpje om de opening van twee winkels van Tiger of Sweden in de Britse hoofdstad Londen kracht bij te zetten speelt Rafferty 'The Rebel', een rol die prima bij hem past. Zijn motto is immers: "To be above the cut, you have to think a little different". (MS)

Rafferty Law is weliswaar nog maar 16 jaar oud, maar oogt verrassend volwassen en is het evenbeeld van zijn vader. Vorig jaar wijdde de Britse Vogue al een fotoreportage aan 'Raffi', maar nu kan hij echt laten zien of hij het talent van zijn acterende ouders geërfd heeft. In het filmpje om de opening van twee winkels van Tiger of Sweden in de Britse hoofdstad Londen kracht bij te zetten speelt Rafferty 'The Rebel', een rol die prima bij hem past. Zijn motto is immers: "To be above the cut, you have to think a little different". (MS)