Na een rondvraag van 'The Sun', waaraan maar liefst 2000 vrouwen deelnamen, blijkt dat de meerderheid van de vrouwen een boon hebben voor de voornaam van het eerste kindje van Megan Fox. 'Noah' staat op de eerste plaats van de mooiste babynamen uit 2012.

De Britse krant 'The Sun' ging op zoek naar de mooiste babynaam uit sterrenland. Om hier achter te komen, organiseerde de krant een onderzoek en vroeg aan 2000 vrouwen naar hun favoriete bekende babynamen. Noah, het zoontje van acteurskoppel Megan Fox en Austin Green, heeft volgens de lezeressen de mooiste naam van alle bekende baby's die in 2012 geboren werden. Luca, het zoontje van actrice en zangeres Hilary Duff, eindigde op de tweede plaats.

'The Sun' vroeg ook naar de namen uit 2012 die hen het minst konden bekoren. Op de eerste plaats eindigde Fox India, het dochtertje van Take That zanger Marc Owen. Gevolgd door Eugene, kindje van de Britse zangeres Billie Piper.


Top 10 mooiste babynamen van 2012:

Noah - Megan Fox
Luca - Hilary Duff
Hollie - Amanda Holden
Faith - Michelle Heaton
Marnie Mae - Tamzin Outhwaite en Tom Ellis
Pearl - Jack Osbourne
Theodora - Robbie Williams
Penelope - Kourtney Kardashian
Aoife - Una Healy
Marlowe - Sienna Miller

Top 10 lelijkste babynamen van 2012:

Fox India - Mark Owen
Eugene - Billie Piper
Dolly - Chantelle Houghton en Alex Reid
Astala - Peaches Geldof
Lorenzo - Snooki
Maxwell - Jessica Simpson
Blue Ivy - Beyoncé en Jay Z
Camden - Nick Lachey
Tennessee - Reese Witherspoon
Leighton - Stacey Solomon

(LVR)

Na een rondvraag van 'The Sun', waaraan maar liefst 2000 vrouwen deelnamen, blijkt dat de meerderheid van de vrouwen een boon hebben voor de voornaam van het eerste kindje van Megan Fox. 'Noah' staat op de eerste plaats van de mooiste babynamen uit 2012. De Britse krant 'The Sun' ging op zoek naar de mooiste babynaam uit sterrenland. Om hier achter te komen, organiseerde de krant een onderzoek en vroeg aan 2000 vrouwen naar hun favoriete bekende babynamen. Noah, het zoontje van acteurskoppel Megan Fox en Austin Green, heeft volgens de lezeressen de mooiste naam van alle bekende baby's die in 2012 geboren werden. Luca, het zoontje van actrice en zangeres Hilary Duff, eindigde op de tweede plaats. 'The Sun' vroeg ook naar de namen uit 2012 die hen het minst konden bekoren. Op de eerste plaats eindigde Fox India, het dochtertje van Take That zanger Marc Owen. Gevolgd door Eugene, kindje van de Britse zangeres Billie Piper. Top 10 mooiste babynamen van 2012: Noah - Megan Fox Luca - Hilary Duff Hollie - Amanda Holden Faith - Michelle Heaton Marnie Mae - Tamzin Outhwaite en Tom Ellis Pearl - Jack Osbourne Theodora - Robbie Williams Penelope - Kourtney Kardashian Aoife - Una Healy Marlowe - Sienna Miller Top 10 lelijkste babynamen van 2012: Fox India - Mark Owen Eugene - Billie Piper Dolly - Chantelle Houghton en Alex Reid Astala - Peaches Geldof Lorenzo - Snooki Maxwell - Jessica Simpson Blue Ivy - Beyoncé en Jay Z Camden - Nick Lachey Tennessee - Reese Witherspoon Leighton - Stacey Solomon (LVR)