'Jacob en ik zijn in de wolken', vertelde de actrice aan People Magazine. Zooey Deschanel vormt sinds voorbije zomer een koppel met Jacob Pechenik, een Ameriakanse producer. Ze leerden elkaar kennen op de set van één van hun gemeenschappelijke films.

Het is het eerste kindje voor Zooey Deschanel. Ze was wel al eerder gehuwd in 2009 met de frontman van Death Cab for Cutie, Ben Gibbard. Het koppel ging uiteen in 2011. Wij kijken alvast heel hard uit naar de komst van deze kleine Deschanel én de bijhorende Instagramfoto's van de ongetwijfeld schattige én 'dorky' baby. (AB)

'Jacob en ik zijn in de wolken', vertelde de actrice aan People Magazine. Zooey Deschanel vormt sinds voorbije zomer een koppel met Jacob Pechenik, een Ameriakanse producer. Ze leerden elkaar kennen op de set van één van hun gemeenschappelijke films.Het is het eerste kindje voor Zooey Deschanel. Ze was wel al eerder gehuwd in 2009 met de frontman van Death Cab for Cutie, Ben Gibbard. Het koppel ging uiteen in 2011. Wij kijken alvast heel hard uit naar de komst van deze kleine Deschanel én de bijhorende Instagramfoto's van de ongetwijfeld schattige én 'dorky' baby. (AB)