In de categorie 'deze moet u gezien hebben': de spontane kus van Miley Cyrus en Katy Perry tijdens een concert van Miley in het Staples Center in Los Angeles . Beide dames waren duidelijk een beetje van hun melk.

Katy Perry had de tijd genomen om te gaan kijken naar het concert haar 21-jarige collega Miley Cyrus, die momenteel rond de wereld reist met haar Bangerz-tour. Miley zong het nummer 'Adore You' (het openingsnummer van de show) en besloot halverwege het lied om Katy Perry, die een mooi plekje voor het podium had gekregen, te zoenen. Zelf leek Katy Perry, die ooit lyrisch zong over 'I Kissed A Girl', er geen probleem mee te hebben. Ook Miley vond dit best wel leuk en riep naar het publiek 'I just kissed a girl and I liked it a lot." Net, na de (korte) kus, leken ze even van hun melk, maar achteraf hadden de beide dames niets anders dan lof voor elkaar.

In mei komt Miley Cyrus met haar Bangerz-circus ook naar België. Zo staat ze op 4 mei in het Sportpaleis in Antwerpen.

(LVR)

In de categorie 'deze moet u gezien hebben': de spontane kus van Miley Cyrus en Katy Perry tijdens een concert van Miley in het Staples Center in Los Angeles . Beide dames waren duidelijk een beetje van hun melk. Katy Perry had de tijd genomen om te gaan kijken naar het concert haar 21-jarige collega Miley Cyrus, die momenteel rond de wereld reist met haar Bangerz-tour. Miley zong het nummer 'Adore You' (het openingsnummer van de show) en besloot halverwege het lied om Katy Perry, die een mooi plekje voor het podium had gekregen, te zoenen. Zelf leek Katy Perry, die ooit lyrisch zong over 'I Kissed A Girl', er geen probleem mee te hebben. Ook Miley vond dit best wel leuk en riep naar het publiek 'I just kissed a girl and I liked it a lot." Net, na de (korte) kus, leken ze even van hun melk, maar achteraf hadden de beide dames niets anders dan lof voor elkaar. In mei komt Miley Cyrus met haar Bangerz-circus ook naar België. Zo staat ze op 4 mei in het Sportpaleis in Antwerpen. (LVR)