Blake Lively kondigde in september aan dat ze binnenkort een lifestylewebsite zal lanceren. Hiermee treedt ze in de voetsporen van Gwyneth Paltrow, Zooey Deschanel en heel wat andere celebs die hun ideeën over voeding, mode en lifestyle met het wereldwijde web delen.

Gwyneth Paltrow - Goop http://www.goop.com/ Deze lifestylewebsite bestaat intussen vijf jaar en werd zowel bejubeld als met de grond gelijk gemaakt. Hoewel niet iedereen even opgezet is met het advies van Paltrow, groeit de website ieder jaar. De blonde actrice heeft dankzij de website haar eigen kookboeken op de markt gebracht, is samenwerkingen aangegaan met bekende ontwerpers en lanceerde city guide apps.

Heidi Klum - Heidi Klum on Aol.

http://heidiklum.aol.com/ Topmodel Heidi Klum kreeg een website van AOL om haar ideeën over lifestyle te delen met haar fans. Klum geeft advies over ouderschap, fitness, beauty, mode en nog veel meer. Ook post ze geregeld een 'look of the day' voor de lezers die willen weten hoe Heidi gekleed gaat in het dagelijkse leven.

Beyoncé - Beyhive http://www.beyonce.com/en/beyhive Beyoncé begon een blog waar ze haar dagelijkse bevindingen en inspirerende woorden, beelden en muziek kan delen met haar fans. De zangeres geeft ons een inkijk in haar favoriete outfits, muziek, boeken en kunst. Ook is er een plaatsje voorzien voor inzendingen van fans over heel de wereld. Beyoncé kiest de leukste en meest originele fanart die ze krijgt toegestuurd en plaatst het op haar blog. Bey inspired!

Zooey Deschanel - Hello Giggles

http://hellogiggles.com/

Manic pixie dream girl Zooey Deschanel richtte samen met haar beste vriendinnen Molly McAleer en Sophia Rossi de website Hello Giggles op. Als je een dipje hebt, is deze online bom aan quirkiness de ideale remedie. Het doel van Hello Giggles is het verspreiden van positiviteit en dat merk je meteen bij het openklikken van de website. Je kan er columns, nailart, cuteness, recepten en sociologische artikels vinden.

Olivia Palermo

oliviapalermo.com

De website van It Girl Olivia Palermo staat bomvol fashion tips en foto's van outfits. Tijdens de fashion weeks kan je haar steevast front row vinden en die ervaringen deelt ze maar al te graag met haar lezers. Voor zij die er exact zoals hun mode-idool willen uitzien, is er ook een tab 'shop Olivia's closet' waar je meteen kan overgaan tot het aankopen van artikels die zij heeft aangeprezen.

Elizabeth Banks

elizabethbanks.com

De Amerikaanse actrice Elizabeth Banks vertaalde haar charismatische persoonlijkheid in een leuke, geeky lifestylewebsite. Op deze website deelt ze haar stylefiles met haar lezers onder de tab 'pretty stuff' en voorziet ze ook heel veel plaats voor humor en odes aan belangrijke of inspirerende vrouwen. Deze website is vooral leuk voor de pop culture minnende lezers die in één klap advies willen over recepten, mode en feminisme.

(LP)

Blake Lively kondigde in september aan dat ze binnenkort een lifestylewebsite zal lanceren. Hiermee treedt ze in de voetsporen van Gwyneth Paltrow, Zooey Deschanel en heel wat andere celebs die hun ideeën over voeding, mode en lifestyle met het wereldwijde web delen.Gwyneth Paltrow - Goop http://www.goop.com/ Deze lifestylewebsite bestaat intussen vijf jaar en werd zowel bejubeld als met de grond gelijk gemaakt. Hoewel niet iedereen even opgezet is met het advies van Paltrow, groeit de website ieder jaar. De blonde actrice heeft dankzij de website haar eigen kookboeken op de markt gebracht, is samenwerkingen aangegaan met bekende ontwerpers en lanceerde city guide apps. Heidi Klum - Heidi Klum on Aol.http://heidiklum.aol.com/ Topmodel Heidi Klum kreeg een website van AOL om haar ideeën over lifestyle te delen met haar fans. Klum geeft advies over ouderschap, fitness, beauty, mode en nog veel meer. Ook post ze geregeld een 'look of the day' voor de lezers die willen weten hoe Heidi gekleed gaat in het dagelijkse leven. Beyoncé - Beyhive http://www.beyonce.com/en/beyhive Beyoncé begon een blog waar ze haar dagelijkse bevindingen en inspirerende woorden, beelden en muziek kan delen met haar fans. De zangeres geeft ons een inkijk in haar favoriete outfits, muziek, boeken en kunst. Ook is er een plaatsje voorzien voor inzendingen van fans over heel de wereld. Beyoncé kiest de leukste en meest originele fanart die ze krijgt toegestuurd en plaatst het op haar blog. Bey inspired! Zooey Deschanel - Hello Giggles http://hellogiggles.com/ Manic pixie dream girl Zooey Deschanel richtte samen met haar beste vriendinnen Molly McAleer en Sophia Rossi de website Hello Giggles op. Als je een dipje hebt, is deze online bom aan quirkiness de ideale remedie. Het doel van Hello Giggles is het verspreiden van positiviteit en dat merk je meteen bij het openklikken van de website. Je kan er columns, nailart, cuteness, recepten en sociologische artikels vinden. Olivia Palermo oliviapalermo.com De website van It Girl Olivia Palermo staat bomvol fashion tips en foto's van outfits. Tijdens de fashion weeks kan je haar steevast front row vinden en die ervaringen deelt ze maar al te graag met haar lezers. Voor zij die er exact zoals hun mode-idool willen uitzien, is er ook een tab 'shop Olivia's closet' waar je meteen kan overgaan tot het aankopen van artikels die zij heeft aangeprezen. Elizabeth Banks elizabethbanks.com De Amerikaanse actrice Elizabeth Banks vertaalde haar charismatische persoonlijkheid in een leuke, geeky lifestylewebsite. Op deze website deelt ze haar stylefiles met haar lezers onder de tab 'pretty stuff' en voorziet ze ook heel veel plaats voor humor en odes aan belangrijke of inspirerende vrouwen. Deze website is vooral leuk voor de pop culture minnende lezers die in één klap advies willen over recepten, mode en feminisme. (LP)