De jongere zus van Kate Middleton ambieert al een tijdje een carrière in de media. Ze schrijft columns voor Vanity Fair en The Sunday Telegraph en ze bracht al een boek met feesttips uit. Nu zou de Amerikaanse zender NBC haar inschakelen als correspondente.

Volgens Glamour zou NBC Pippa Middleton een job hebben aangeboden als correspondente voor de Today show. Ze mocht zelfs al een testshoot gaan doen in het Amerikaanse Utah. 'Als dit goed beoordeeld wordt, dan zullen ze haar aannemen als correspondente', klinkt het.

In juni gaf Pippa Middleton al een interview in deze show en dat bezorgde de show hoge kijkcijfers. Maar wie hoopt op sappige details uit de koninklijke hofhouding zal bedrogen uitkomen, want de onderwerpen die Pippa zal aansnijden zullen zich vooral in de lifestyle- en gezondheidssector situeren. (AB)

De jongere zus van Kate Middleton ambieert al een tijdje een carrière in de media. Ze schrijft columns voor Vanity Fair en The Sunday Telegraph en ze bracht al een boek met feesttips uit. Nu zou de Amerikaanse zender NBC haar inschakelen als correspondente.Volgens Glamour zou NBC Pippa Middleton een job hebben aangeboden als correspondente voor de Today show. Ze mocht zelfs al een testshoot gaan doen in het Amerikaanse Utah. 'Als dit goed beoordeeld wordt, dan zullen ze haar aannemen als correspondente', klinkt het.In juni gaf Pippa Middleton al een interview in deze show en dat bezorgde de show hoge kijkcijfers. Maar wie hoopt op sappige details uit de koninklijke hofhouding zal bedrogen uitkomen, want de onderwerpen die Pippa zal aansnijden zullen zich vooral in de lifestyle- en gezondheidssector situeren. (AB)