Voor heel wat modellen is een plekje als 'angel' in de line-up van de Victoria's Secret Show de kers op de figuurlijke taart. Hoewel het lingeriemerk nog geen officiële lijst vrijgaf, konden enkele modellen hun enthousiasme niet de baas op Twitter en Instagram.

Vanavond krijgen de lingeriesetjes van Victoria's Secret de hoofdrol in de ondertussen legendarische fashion show. De topmodellen staan in een rijtje om deel uit te maken van het legertje 'angels' van het lingeriemerk. Onder meer Cara Delevingne liet al weten zich klaar te maken voor de show. 'Prep for the show' klonk het op Instagram, nadat ze een foto postte van zichzelf met collega Candice Swanepoel.

Daarnaast staan ook enkele jonge modellen te trappelen om te feestelijke catwalk te betreden. Zo ook Josephine Skriver, Devon Windsor en Malaika Firth. De 'regulars' als Alessandra Ambrosio en Doutzen Kroes zullen natuurlijk ook van de partij zijn. Popster Taylor Swift zorgt voor de muzikale noot. Straks zullen ongetwijfeld de eerste Instagramfoto's volgen, want op de echte beelden is het wachten tot 10 december. (AB)

Voor heel wat modellen is een plekje als 'angel' in de line-up van de Victoria's Secret Show de kers op de figuurlijke taart. Hoewel het lingeriemerk nog geen officiële lijst vrijgaf, konden enkele modellen hun enthousiasme niet de baas op Twitter en Instagram.Vanavond krijgen de lingeriesetjes van Victoria's Secret de hoofdrol in de ondertussen legendarische fashion show. De topmodellen staan in een rijtje om deel uit te maken van het legertje 'angels' van het lingeriemerk. Onder meer Cara Delevingne liet al weten zich klaar te maken voor de show. 'Prep for the show' klonk het op Instagram, nadat ze een foto postte van zichzelf met collega Candice Swanepoel.Daarnaast staan ook enkele jonge modellen te trappelen om te feestelijke catwalk te betreden. Zo ook Josephine Skriver, Devon Windsor en Malaika Firth. De 'regulars' als Alessandra Ambrosio en Doutzen Kroes zullen natuurlijk ook van de partij zijn. Popster Taylor Swift zorgt voor de muzikale noot. Straks zullen ongetwijfeld de eerste Instagramfoto's volgen, want op de echte beelden is het wachten tot 10 december. (AB)