Het septembernummer is voor modemagazines van kapitaal belang. Die maand tellen ze dubbel zoveel pagina's, bulken ze van het modenieuws en pakken ze steevast uit met een (hopelijk) aantrekkelijke cover. Maar wie krijgt dit jaar de eer het vlaggenschip van de grote modebladen te zijn?

Vogue Zoals we eerder al berichtten siert Lady Gaga de fel gegeerde cover van Vogue , naar aanleiding van Fame, haar eerste parfum dat in het najaar verwacht wordt

Elle De cover van Elle zal opgeleukt worden met de beeldtenis van popprinses Katy Perry, wiens maart 2011-cover mede verantwoordelijk was voor de goede verkoop van dat jaar

Glamour Victoria Beckham, de voormalige popsensatie slash voetbalvrouw slash mode-ontwerpster zal op de voorpagina van het eerste "volledig aan mode gewijde" nummer van Glamour pronken.

Harper's Bazaar Naar aanleiding van "Push and Shove" -No Doubts eerste nieuwe album in tien jaar- vroeg Harper's Bazaar de platinablonde frontvrouw Gwen Stefani voor hun cover.

W De Spaanse Penélope Cruz kondigt met haar W cover een interview in het magazine aan over haar nieuwste Woody Allen film; To Rome with Love.

Vanity Fair Volgens WWD zal de aardbeiblonde schoonheid Jessica Chastain de cover van Vanity Fair sieren in september.

Marie Claire Waarom (in godesnaam: waarom?) weten we niet, maar Disneysterretje Miley Cyrus mag de cover van Marie Claire magazine op haar cv zetten.

InStyle De geruchten gaan dat Jennifer Lopez' gezicht en latinacurves op de cover van InStyle te zien zullen zijn, aangezien haar vorige covers voor het magazine goed verkochten.

Cosmopolitan Lucy Hale van Pretty Little Liars heft haar eerste Cosmopolitancover gescoord. Het is duidelijk dat Cosmo de laatste tijd voor jong kiest, nadat eerder Selena Gomez en Dakota Fanning al op de voorpagina stonden.

Wie het gezicht van onze Knack Weekend: Mode Dit Is Belgisch wordt houden wij voorlopig nog even geheim. (KS)

Het septembernummer is voor modemagazines van kapitaal belang. Die maand tellen ze dubbel zoveel pagina's, bulken ze van het modenieuws en pakken ze steevast uit met een (hopelijk) aantrekkelijke cover. Maar wie krijgt dit jaar de eer het vlaggenschip van de grote modebladen te zijn? Vogue Zoals we eerder al berichtten siert Lady Gaga de fel gegeerde cover van Vogue , naar aanleiding van Fame, haar eerste parfum dat in het najaar verwacht wordt Elle De cover van Elle zal opgeleukt worden met de beeldtenis van popprinses Katy Perry, wiens maart 2011-cover mede verantwoordelijk was voor de goede verkoop van dat jaar Glamour Victoria Beckham, de voormalige popsensatie slash voetbalvrouw slash mode-ontwerpster zal op de voorpagina van het eerste "volledig aan mode gewijde" nummer van Glamour pronken. Harper's Bazaar Naar aanleiding van "Push and Shove" -No Doubts eerste nieuwe album in tien jaar- vroeg Harper's Bazaar de platinablonde frontvrouw Gwen Stefani voor hun cover. W De Spaanse Penélope Cruz kondigt met haar W cover een interview in het magazine aan over haar nieuwste Woody Allen film; To Rome with Love.Vanity Fair Volgens WWD zal de aardbeiblonde schoonheid Jessica Chastain de cover van Vanity Fair sieren in september.Marie Claire Waarom (in godesnaam: waarom?) weten we niet, maar Disneysterretje Miley Cyrus mag de cover van Marie Claire magazine op haar cv zetten.InStyle De geruchten gaan dat Jennifer Lopez' gezicht en latinacurves op de cover van InStyle te zien zullen zijn, aangezien haar vorige covers voor het magazine goed verkochten.Cosmopolitan Lucy Hale van Pretty Little Liars heft haar eerste Cosmopolitancover gescoord. Het is duidelijk dat Cosmo de laatste tijd voor jong kiest, nadat eerder Selena Gomez en Dakota Fanning al op de voorpagina stonden. Wie het gezicht van onze Knack Weekend: Mode Dit Is Belgisch wordt houden wij voorlopig nog even geheim. (KS)