Is een tattoo op je lip vanaf nu een trend?

De flamboyante Miley Cyrus (21) heeft een nieuwe tattoo op een bijzondere plaats. Zo liet de jonge Amerikaanse zangeres een droevige kat op de binnenkant van haar lip tatoeëren. Wij konden maar aan één ding denken: dit moet pijn gedaan hebben. Toch waren we niet helemaal verwonderd, want Miley Cyrus weet altijd nieuwe dingen te doen en daarbij enorm op te vallen.

Intussen staat de teller van Miley's tattoo's al op twintig, verspreid over haar hele lichaam. De nieuwe tattoo, van de droevige kat, werd geplaatst door haar favoriete tattoo-artiest Kat Von D. Deze artieste is vooral gespecialiseerd in zwart-wit tatoeages en staat zelf van kop tot teen vol met tekeningen. Benieuwd op welke plaats Miley haar volgende tattoo zal laten zetten. (LVR)

Is een tattoo op je lip vanaf nu een trend? De flamboyante Miley Cyrus (21) heeft een nieuwe tattoo op een bijzondere plaats. Zo liet de jonge Amerikaanse zangeres een droevige kat op de binnenkant van haar lip tatoeëren. Wij konden maar aan één ding denken: dit moet pijn gedaan hebben. Toch waren we niet helemaal verwonderd, want Miley Cyrus weet altijd nieuwe dingen te doen en daarbij enorm op te vallen. Intussen staat de teller van Miley's tattoo's al op twintig, verspreid over haar hele lichaam. De nieuwe tattoo, van de droevige kat, werd geplaatst door haar favoriete tattoo-artiest Kat Von D. Deze artieste is vooral gespecialiseerd in zwart-wit tatoeages en staat zelf van kop tot teen vol met tekeningen. Benieuwd op welke plaats Miley haar volgende tattoo zal laten zetten. (LVR)