Glamour
© Glamour

'Ik heb geen spijt van die experimentele looks, maar dat betekent niet dat ik niet kan terug kijken naar die periode en me afvragen wat ons bezielde', vertelt Beckham. De voetballer vindt ook dat op het moment zelf hij die outfits geweldig vond, maar dat dit nu niet meer het geval is. 'Bijvoorbeeld de avond dat ik samen met Victoria bij elkaar passende lederen looks van Gucci droegen. Als we die foto zien, denken we 'hmm, ok'. Maar aangezien Brooklyn nu regelmatig in mijn kleerkast snuistert, moet ik niet meer zo belachelijk gekleed zijn dezer dagen.'

Maar aangezien Brooklyn nu regelmatig in mijn kleerkast snuistert, moet ik niet meer zo belachelijk gekleed zijn dezer dagen.

En niet alleen de kleren leverden hem gênante momenten op, ook de talrijke shoots uit zijn carrière stonden garant voor een aantal pijnlijke herinneringen. 'Vooral de producties rond ondergoed konden wel eens gênant zijn. Een keer stond ik voor de camera toen de fotograaf nogal inzoomde op het gebied rond mijn onderbroek. Het haar op je benen is veel te lang, kreeg ik toen te horen. Toch wel gênant.'

In de rest van het interview vertelde David Beckham ook nog over zijn huwelijk met Victoria. 'Het geheim van een goed huwelijk is tijd maken voor elkaar. Iets wat ons niet altijd lukt, met onze vier kinderen en drukke jobs. Veel van onze tijd gaat naar hen.' Maar na vijftien jaar huwelijk is David Beckham nog steeds gelukkig. 'De momenten die we samen spenderen, zijn speciaal voor ons. We hoeven elkaar ook niet meer te imponeren tijdens die momenten.' (AB / via Glamour.com)

'Ik heb geen spijt van die experimentele looks, maar dat betekent niet dat ik niet kan terug kijken naar die periode en me afvragen wat ons bezielde', vertelt Beckham. De voetballer vindt ook dat op het moment zelf hij die outfits geweldig vond, maar dat dit nu niet meer het geval is. 'Bijvoorbeeld de avond dat ik samen met Victoria bij elkaar passende lederen looks van Gucci droegen. Als we die foto zien, denken we 'hmm, ok'. Maar aangezien Brooklyn nu regelmatig in mijn kleerkast snuistert, moet ik niet meer zo belachelijk gekleed zijn dezer dagen.'En niet alleen de kleren leverden hem gênante momenten op, ook de talrijke shoots uit zijn carrière stonden garant voor een aantal pijnlijke herinneringen. 'Vooral de producties rond ondergoed konden wel eens gênant zijn. Een keer stond ik voor de camera toen de fotograaf nogal inzoomde op het gebied rond mijn onderbroek. Het haar op je benen is veel te lang, kreeg ik toen te horen. Toch wel gênant.'In de rest van het interview vertelde David Beckham ook nog over zijn huwelijk met Victoria. 'Het geheim van een goed huwelijk is tijd maken voor elkaar. Iets wat ons niet altijd lukt, met onze vier kinderen en drukke jobs. Veel van onze tijd gaat naar hen.' Maar na vijftien jaar huwelijk is David Beckham nog steeds gelukkig. 'De momenten die we samen spenderen, zijn speciaal voor ons. We hoeven elkaar ook niet meer te imponeren tijdens die momenten.' (AB / via Glamour.com)