'Girls'- actrice en auteur Lena Dunham verklaarde in een interview met Vogue dat ze liever niet zou wakker worden als een Victoria's Secret Angel.

"Ik zou niet goed weten hoe mijn wereld er dan zou uitzien. Ik denk dat het lastig moet zijn om beschouwd te worden als één van de mooiste vrouwen ter wereld", aldus de 26-jarige ster van de populaire serie.

"Ik vind het makkelijk om op een feestje niet de knapste te zijn, zo weet ik tenminste zeker dat mensen echt geïnteresseerd zijn in wie ik ben en wat ik te zeggen heb. Ik zou het wel eens willen uitproberen voor een dag om te zien of ik gratis eten zou krijgen in restaurants. Daarna zou de dokter me opnieuw naar mijn oude zelf mogen omtoveren."

Karlie Kloss

Lena Dunham is duidelijk een andere mening toegedaan dan topmodel Karlie Kloss, die onlangs tot officiële Victoria's Secret Angel werd benoemd. Ze mocht al meteen een vragenronde op twitter beantwoorden en is het 'gezicht' van de nieuwe zwembadcollectie voor deze zomer. (RDM)

'Girls'- actrice en auteur Lena Dunham verklaarde in een interview met Vogue dat ze liever niet zou wakker worden als een Victoria's Secret Angel. "Ik zou niet goed weten hoe mijn wereld er dan zou uitzien. Ik denk dat het lastig moet zijn om beschouwd te worden als één van de mooiste vrouwen ter wereld", aldus de 26-jarige ster van de populaire serie. "Ik vind het makkelijk om op een feestje niet de knapste te zijn, zo weet ik tenminste zeker dat mensen echt geïnteresseerd zijn in wie ik ben en wat ik te zeggen heb. Ik zou het wel eens willen uitproberen voor een dag om te zien of ik gratis eten zou krijgen in restaurants. Daarna zou de dokter me opnieuw naar mijn oude zelf mogen omtoveren." Karlie Kloss Lena Dunham is duidelijk een andere mening toegedaan dan topmodel Karlie Kloss, die onlangs tot officiële Victoria's Secret Angel werd benoemd. Ze mocht al meteen een vragenronde op twitter beantwoorden en is het 'gezicht' van de nieuwe zwembadcollectie voor deze zomer. (RDM)