Wie Kristen Stewart zei, zei Twilight, trampire en converse sneakers. De laatste tijd wist de norse actrice ons echter te verbazen door op verschillende premièrefeestjes van Breaking Dawn Part II te verschijnen in bijzonder gewaagde doorkijkcouture.

The Cut sprak met Stewarts styliste, Tara Swennen, die ondermeer beschrijft hoe ze Stewart soms moest smeken om toch voor vijf minuten hoge hakken aan te doen op de rode loper. Nu lijkt Swennen eindelijk haar zin te krijgen. Stewart verscheen tot tweemaal toe op het pioenkleurige tapijt in een adembenemend doorkijkkledingstuk van Zuhair Murad; De ene keer in een huidskleurige lange jurk met korset, de andere keer in een nauw aansluitend broekpak van zwarte kant en open rug.

"Ik ben heel trots op haar", aldus Swennen. "Maar Murads ontwerpen passen ook gewoon heel goed bij Kristens figuur. Ik denk -ik hoop!- dat ze nu de smaak te pakken heeft gekregen maar voorlopig wijst alles in de goede richting."

Op de vraag of ze Kristen -die een grote Balenciaga fan is- nog steeds in het merk zal hullen na het vertrek van Ghesquière antwoordde Swenbnen alvast volmondig ja. (KS)

Wie Kristen Stewart zei, zei Twilight, trampire en converse sneakers. De laatste tijd wist de norse actrice ons echter te verbazen door op verschillende premièrefeestjes van Breaking Dawn Part II te verschijnen in bijzonder gewaagde doorkijkcouture. The Cut sprak met Stewarts styliste, Tara Swennen, die ondermeer beschrijft hoe ze Stewart soms moest smeken om toch voor vijf minuten hoge hakken aan te doen op de rode loper. Nu lijkt Swennen eindelijk haar zin te krijgen. Stewart verscheen tot tweemaal toe op het pioenkleurige tapijt in een adembenemend doorkijkkledingstuk van Zuhair Murad; De ene keer in een huidskleurige lange jurk met korset, de andere keer in een nauw aansluitend broekpak van zwarte kant en open rug. "Ik ben heel trots op haar", aldus Swennen. "Maar Murads ontwerpen passen ook gewoon heel goed bij Kristens figuur. Ik denk -ik hoop!- dat ze nu de smaak te pakken heeft gekregen maar voorlopig wijst alles in de goede richting." Op de vraag of ze Kristen -die een grote Balenciaga fan is- nog steeds in het merk zal hullen na het vertrek van Ghesquière antwoordde Swenbnen alvast volmondig ja. (KS)