Er wordt gefluisterd dat Taylor Swift, het zingende tieneridool, haar zinnen heeft gezet op de Zweedse 'True Blood'-acteur Alexander Skarsgård.

Indien de roddels waar zijn, dan houden we toch een beetje ons hart vast. Taylor Swift staat er namelijk om bekend om sneller van vriendje te wisselen, dan van sokken. Dit keer zou ze de Zweedse hunk -Alexander Skarsgård aan de haak hebben geslagen. De twee zouden elkaar hebben leren kennen op de set van de film 'The Giver' in Zuid-Afrika, waarin ook Kate Holmes een rol heeft, waarna vrijwel meteen de vonk is overgeslagen. Van het leeftijdsverschil, zij is 23 en hij 37, zouden ze zich niet veel aantrekken. Hoewel de twee beweren dat ze slechts goeie vrienden zijn, nemen de roddels enkel maar toe.

In het verleden heeft Taylor Swift al relaties gehad met onder meer Harry Styles, Jake Gyllenhaal, John Mayer en Conor Kennedy. Alexander vormde dan weer een tijdlang een koppel met Kate Bosworth, die inmiddels getrouwd is, en Ellen Page.(LVR)

Er wordt gefluisterd dat Taylor Swift, het zingende tieneridool, haar zinnen heeft gezet op de Zweedse 'True Blood'-acteur Alexander Skarsgård. Indien de roddels waar zijn, dan houden we toch een beetje ons hart vast. Taylor Swift staat er namelijk om bekend om sneller van vriendje te wisselen, dan van sokken. Dit keer zou ze de Zweedse hunk -Alexander Skarsgård aan de haak hebben geslagen. De twee zouden elkaar hebben leren kennen op de set van de film 'The Giver' in Zuid-Afrika, waarin ook Kate Holmes een rol heeft, waarna vrijwel meteen de vonk is overgeslagen. Van het leeftijdsverschil, zij is 23 en hij 37, zouden ze zich niet veel aantrekken. Hoewel de twee beweren dat ze slechts goeie vrienden zijn, nemen de roddels enkel maar toe. In het verleden heeft Taylor Swift al relaties gehad met onder meer Harry Styles, Jake Gyllenhaal, John Mayer en Conor Kennedy. Alexander vormde dan weer een tijdlang een koppel met Kate Bosworth, die inmiddels getrouwd is, en Ellen Page.(LVR)