Er wordt gefluisterd dat het Britse topmodel Lily Cole een koppel zou vormen met de oprichter van Twitter, Jack Dorsey. Ongetwijfeld hebben we meer dan 140 karakters nodig om u over hun romance in te lichten.

Het Britse model Lily Cole (25), die we vooral kennen van haar campagnes voor 'The Body Shop', is in de Caraïben 'gespot' op het luxejacht van de oprichter van Twitter, de 36-jarige Jack Dorsey. Dat schrijft de Daily Mail.

De twee tortelduifjes besloten om de feestdagen in warmere oorden door te brengen en ze lijken zich bijzonder goed te amuseren onder de warme zon. Het bewijs daarvan zijn de tientallen foto's die Lily Cole, jawel via een sociale netwerksite, deelt met de wereld.

Romantische serenades onderaan het balkon?

De laatste keer dat Lily Cole het nieuws haalde was toen ze aan haar flat in Londen een balkon liet aanbouwen zoals in de film van 'Romeo en Julia'. Lily Cole, die sinds enkele maanden het ook als actrice probeert te maken, is duidelijk een romantische ziel. We hopen dan ook van harte voor haar dat Jack Dorsey romantische serenades opdraagt aan zijn geliefde onderaan het romantische aanhangsel aan Cole's huis in Londen. (LVR)

Er wordt gefluisterd dat het Britse topmodel Lily Cole een koppel zou vormen met de oprichter van Twitter, Jack Dorsey. Ongetwijfeld hebben we meer dan 140 karakters nodig om u over hun romance in te lichten. Het Britse model Lily Cole (25), die we vooral kennen van haar campagnes voor 'The Body Shop', is in de Caraïben 'gespot' op het luxejacht van de oprichter van Twitter, de 36-jarige Jack Dorsey. Dat schrijft de Daily Mail. De twee tortelduifjes besloten om de feestdagen in warmere oorden door te brengen en ze lijken zich bijzonder goed te amuseren onder de warme zon. Het bewijs daarvan zijn de tientallen foto's die Lily Cole, jawel via een sociale netwerksite, deelt met de wereld. Romantische serenades onderaan het balkon? De laatste keer dat Lily Cole het nieuws haalde was toen ze aan haar flat in Londen een balkon liet aanbouwen zoals in de film van 'Romeo en Julia'. Lily Cole, die sinds enkele maanden het ook als actrice probeert te maken, is duidelijk een romantische ziel. We hopen dan ook van harte voor haar dat Jack Dorsey romantische serenades opdraagt aan zijn geliefde onderaan het romantische aanhangsel aan Cole's huis in Londen. (LVR)