De Britse modeontwerpster zit nooit om een stunt verlegen. Deze keer kroop ze voor een actie van de dierenrechtenorganisatie PETA in de douche ter gelegenheid van Wereldwaterdag.

In de video is te zien hoe de, ondertussen 72-jarige, ontwerpster een douche neemt. Daarbij spreekt ze de kijker aan met de woorden 'Ik ben een 'eco-warrior', ik neem lange douches met een proper geweten omdat ik vegetarisch ben'. Het uitgangspunt van deze actie is dat de wereldwijde vleesproductie niet alleen vervuilend is, maar ook een enorm grote slokop van het beschikbare water op onze planeet.

Westwood beweert onder meer dat vegetariër zijn een grotere invloed heeft dan bijvoorbeeld te recycleren en het rijden met een hybride auto. De Britse ontwerpster is een enthousiaste vegetariër en een groot voorvechtster van dierenrechten. Deze actie voor Wereldwaterdag op 22 maart is dus helemaal geen verrassing. (AB)

De Britse modeontwerpster zit nooit om een stunt verlegen. Deze keer kroop ze voor een actie van de dierenrechtenorganisatie PETA in de douche ter gelegenheid van Wereldwaterdag.In de video is te zien hoe de, ondertussen 72-jarige, ontwerpster een douche neemt. Daarbij spreekt ze de kijker aan met de woorden 'Ik ben een 'eco-warrior', ik neem lange douches met een proper geweten omdat ik vegetarisch ben'. Het uitgangspunt van deze actie is dat de wereldwijde vleesproductie niet alleen vervuilend is, maar ook een enorm grote slokop van het beschikbare water op onze planeet.Westwood beweert onder meer dat vegetariër zijn een grotere invloed heeft dan bijvoorbeeld te recycleren en het rijden met een hybride auto. De Britse ontwerpster is een enthousiaste vegetariër en een groot voorvechtster van dierenrechten. Deze actie voor Wereldwaterdag op 22 maart is dus helemaal geen verrassing. (AB)