De flamboyante modeontwerpster Vivienne Westwood is op dit moment druk in de weer met het schrijven van haar memoires. Samen met biograaf Ian Kelly wil ze haar levensverhaal neerpennen, dat meldt de Britse Vogue.

De Britse ontwerpster is volop bezig met het opstellen van haar memoires, bijgestaan door biograaf en vriend Ian Kelly. 'Ik ben zo blij dat dit mijn verhaal zal zijn. Een verhaal dat nog niemand heeft verteld', vertrouwde Westwood toe aan Vogue. De 72-jarige ontwerpster wil tegen oktober volgend jaar alles op papier hebben.

Haar biografie zal het verhaal vertellen van haar hele carrière, die begon als leerkracht in de lagere school. Natuurlijk zullen ook haar vele jaren als modeontwerpster een prominente plaats krijgen. Westwood is bovendien erg bekend als voorvechtster van de eco-trend en als hoofdrolspeelster in het punktijdperk. Naast haar eigen bijdragen krijgt de familie van Westwood een plekje in het boek. Volgens Vogue zullen ook enkele 'high profile' vrienden hun zegje mogen doen. (AB)

De flamboyante modeontwerpster Vivienne Westwood is op dit moment druk in de weer met het schrijven van haar memoires. Samen met biograaf Ian Kelly wil ze haar levensverhaal neerpennen, dat meldt de Britse Vogue.De Britse ontwerpster is volop bezig met het opstellen van haar memoires, bijgestaan door biograaf en vriend Ian Kelly. 'Ik ben zo blij dat dit mijn verhaal zal zijn. Een verhaal dat nog niemand heeft verteld', vertrouwde Westwood toe aan Vogue. De 72-jarige ontwerpster wil tegen oktober volgend jaar alles op papier hebben.Haar biografie zal het verhaal vertellen van haar hele carrière, die begon als leerkracht in de lagere school. Natuurlijk zullen ook haar vele jaren als modeontwerpster een prominente plaats krijgen. Westwood is bovendien erg bekend als voorvechtster van de eco-trend en als hoofdrolspeelster in het punktijdperk. Naast haar eigen bijdragen krijgt de familie van Westwood een plekje in het boek. Volgens Vogue zullen ook enkele 'high profile' vrienden hun zegje mogen doen. (AB)