Het vijfjarige nichtje van Braziliaans topmodel Gisele Bündchen ontwierp de nieuwe zomercollectie van kinderkledingmerk Brandili Mundi.Duda Bündchen was vorig jaar nog het gezicht van het Braziliaase kinderkledingsmerk, maar al snel bleek dat de kleuter veel meer in haar mars had. In juli lanceert Brandili Mundi de samenwerking met Duda onder de niet al te originele naam 'Duda Bündchen voor Brandili Mundi'.

De getalenteerde kleuter ging zelf niet aan het tekenen, maar vertelde volgens marketingdirecteur Germano Costa wel over haar voorkeuren wat betreft prints, snitten en details. "Op basis van de briefing die wij van haar kregen, zijn we met een gezamenlijke collectie gekomen", staat in het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes te lezen. (JK)

De kledinglijn die Duda Bündchen ontwierp voor Brandili Mundi verschijnt in juli in de winkels.

Het vijfjarige nichtje van Braziliaans topmodel Gisele Bündchen ontwierp de nieuwe zomercollectie van kinderkledingmerk Brandili Mundi.Duda Bündchen was vorig jaar nog het gezicht van het Braziliaase kinderkledingsmerk, maar al snel bleek dat de kleuter veel meer in haar mars had. In juli lanceert Brandili Mundi de samenwerking met Duda onder de niet al te originele naam 'Duda Bündchen voor Brandili Mundi'. De getalenteerde kleuter ging zelf niet aan het tekenen, maar vertelde volgens marketingdirecteur Germano Costa wel over haar voorkeuren wat betreft prints, snitten en details. "Op basis van de briefing die wij van haar kregen, zijn we met een gezamenlijke collectie gekomen", staat in het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes te lezen. (JK)