Ontwaken tegen de achtergrond van een ruisende zeebries, je ogen openen en onder de witte lakens naast je acteur Matthias Schoenaerts ontwaren, voor sommige vrouwen is het werkelijkheid (geweest).

De lieve, prachtige, ongelofelijk vrijgevige mensen van New York Times Style Magazine wilden ons deze ervaring niet onthouden en klopten bij Schoenaerts aan bij het krieken van de dag. We weten niet meer heel zeker waarover gepraat werd - Mike Tyson en muurschilderingen menen we ons te herinneren, maar in dit geval zeggen beelden oh zoveel meer dan woorden. Goeiemorgen!

Ontwaken tegen de achtergrond van een ruisende zeebries, je ogen openen en onder de witte lakens naast je acteur Matthias Schoenaerts ontwaren, voor sommige vrouwen is het werkelijkheid (geweest). De lieve, prachtige, ongelofelijk vrijgevige mensen van New York Times Style Magazine wilden ons deze ervaring niet onthouden en klopten bij Schoenaerts aan bij het krieken van de dag. We weten niet meer heel zeker waarover gepraat werd - Mike Tyson en muurschilderingen menen we ons te herinneren, maar in dit geval zeggen beelden oh zoveel meer dan woorden. Goeiemorgen!