Taylor Swift waande zich op dinsdagavond een echte prinses tijdens het 'Winter Whites Gala' op Kensington Palace. Prins William was op zijn beurt de superster van het evenement, hij zong zelfs samen met Taylor Swift en Jon Bon Jovi.

Elk jaar vindt in Kensington Palace het 'Winter Whites Gala' plaats, een evenement ten voordele van Centrepoint dat dakloze jongeren ondersteunt. Taylor Swift tekende present en zag er stralend uit in een Reem Acra jurk. De sierlijke pareltjes en de hemels witte rok zorgden voor een prinsessenlook bij Swift. Zo viel ze niet uit de toon toen ze een praatje kon slaan met prins William, de organisator van de gala-avond.

De Amerikaanse popzangeres praatte niet alleen met de prins, ze kroop ook samen met hem achter de microfoon. Taylor Swift, prins William en Jon Bon Jovi gaven een akoestische versie van 'Livin' on a prayer' ten berde. Zowel Swift als prins William leken zich te amuseren op het podium. En we moeten toegeven, het ziet er wel amusant uit. (AB)

Taylor Swift waande zich op dinsdagavond een echte prinses tijdens het 'Winter Whites Gala' op Kensington Palace. Prins William was op zijn beurt de superster van het evenement, hij zong zelfs samen met Taylor Swift en Jon Bon Jovi.Elk jaar vindt in Kensington Palace het 'Winter Whites Gala' plaats, een evenement ten voordele van Centrepoint dat dakloze jongeren ondersteunt. Taylor Swift tekende present en zag er stralend uit in een Reem Acra jurk. De sierlijke pareltjes en de hemels witte rok zorgden voor een prinsessenlook bij Swift. Zo viel ze niet uit de toon toen ze een praatje kon slaan met prins William, de organisator van de gala-avond.De Amerikaanse popzangeres praatte niet alleen met de prins, ze kroop ook samen met hem achter de microfoon. Taylor Swift, prins William en Jon Bon Jovi gaven een akoestische versie van 'Livin' on a prayer' ten berde. Zowel Swift als prins William leken zich te amuseren op het podium. En we moeten toegeven, het ziet er wel amusant uit. (AB)