De 7-jarige Alana Thompson, beter bekend als Honey Boo Boo uit het Amerikaanse tv-programma 'Toddlers & Tiara's' is het beu om in de spotlights te staan. Tijdens een interview op de Amerikaanse televisie viel ze 'in slaap' en kon ze zich niet focussen op de vragen. De grillen van een verwend kindsterretje?

De Amerikaanse realityster Honey Boo Boo was samen met haar moeder June Shannon uitgenodigd in de televisieshow van Dr. Drew voor een interview over haar opmerkelijke deelname aan 'Toddlers & Tiara's'. Dit is een programma waar jonge kinderen gevolgd worden die deelnemen aan schoonheidswedstrijden. Intussen heeft Honey Boo Boo haar eigen tv-programma 'Here comes Honey Boo Boo'.

Tijdens het interview met Dr. Drew toonde het meisje maar erg weinig interesse en had een erg afwezige houding. Ze was alvast niet van plan om op de vragen van de presentator te antwoorden en viel tijdens het interview in slaap en plaagde de presentator. Het werd een uitdaging om de aandacht van het meisje te trekken en het interview tot een goed einde te brengen.

Honey Boo Boo reist momenteel de Verenigde Staten door om haar nieuwe programma te promoten. Daarvoor verscheen ze onder meer ook al in de show van Jimmy Kimmel, waar de kleine kindster (met lokken die doen denken aan Shirley Temple) er ook maar moeilijk haar aandacht kon bijhouden. De promotietour is duidelijk niet het favoriete tijdverdrijf van de 7-jarige Honey Boo Boo en dat laat ze maar al te graag merken.

Wie is Honey Boo Boo?

Honey Boo Boo is de bijnaam van de zevenjarige Alana Thompson uit Georgia. Het meisje speelt mee in de Amerikaanse realityshow 'Toddlers & Tiara's'. Honey Boo Boo is een uitgesproken karaktertje met een sterke eigen wil. De filmpjes van het meisje 'with an attitude' gingen de wereld rond. Het kindsterretje drinkt voor optredens ook geregeld een 'Go-Go-Juice', een mix van Red Bull en Mountain Dew, waarmee ze de aandacht van de media en gezondheidssector wist te trekken. Zij stelden de gezondheidsfactor van dit drankje voor een kind van zeven jaar serieus in vraag door de hoge dosis aan cafeïne. (LVR)

De 7-jarige Alana Thompson, beter bekend als Honey Boo Boo uit het Amerikaanse tv-programma 'Toddlers & Tiara's' is het beu om in de spotlights te staan. Tijdens een interview op de Amerikaanse televisie viel ze 'in slaap' en kon ze zich niet focussen op de vragen. De grillen van een verwend kindsterretje? De Amerikaanse realityster Honey Boo Boo was samen met haar moeder June Shannon uitgenodigd in de televisieshow van Dr. Drew voor een interview over haar opmerkelijke deelname aan 'Toddlers & Tiara's'. Dit is een programma waar jonge kinderen gevolgd worden die deelnemen aan schoonheidswedstrijden. Intussen heeft Honey Boo Boo haar eigen tv-programma 'Here comes Honey Boo Boo'. Tijdens het interview met Dr. Drew toonde het meisje maar erg weinig interesse en had een erg afwezige houding. Ze was alvast niet van plan om op de vragen van de presentator te antwoorden en viel tijdens het interview in slaap en plaagde de presentator. Het werd een uitdaging om de aandacht van het meisje te trekken en het interview tot een goed einde te brengen. Honey Boo Boo reist momenteel de Verenigde Staten door om haar nieuwe programma te promoten. Daarvoor verscheen ze onder meer ook al in de show van Jimmy Kimmel, waar de kleine kindster (met lokken die doen denken aan Shirley Temple) er ook maar moeilijk haar aandacht kon bijhouden. De promotietour is duidelijk niet het favoriete tijdverdrijf van de 7-jarige Honey Boo Boo en dat laat ze maar al te graag merken. Wie is Honey Boo Boo? Honey Boo Boo is de bijnaam van de zevenjarige Alana Thompson uit Georgia. Het meisje speelt mee in de Amerikaanse realityshow 'Toddlers & Tiara's'. Honey Boo Boo is een uitgesproken karaktertje met een sterke eigen wil. De filmpjes van het meisje 'with an attitude' gingen de wereld rond. Het kindsterretje drinkt voor optredens ook geregeld een 'Go-Go-Juice', een mix van Red Bull en Mountain Dew, waarmee ze de aandacht van de media en gezondheidssector wist te trekken. Zij stelden de gezondheidsfactor van dit drankje voor een kind van zeven jaar serieus in vraag door de hoge dosis aan cafeïne. (LVR)