'Selfie' wordt misschien wel het woord van het jaar en realityster Kim Kardashian weet als geen ander hoe ze zich van haar beste kant laat zien op een selfie. In een filmpje van de Amerikaanse tv-website Extra vertelt Kardashian hoe je de beste selfie neemt.

Kim Kardashian is zowat de 'queen of selfies', want zowat iedere week post de verloofde van Kanye West foto's van zichzelf op Instagram. Wie anders dan Kardashian is de aangewezen persoon om de 'tips & tricks' voor de perfecte selfie uit de doeken te doen.

Eerst en vooral is het belangrijk om je smartphone iets boven je te houden. Volgens Kardashian is dit het beste perspectief. Vervolgens is het essentieel te weten welke kant je beste kant is. Wie het hier nu in Keulen hoort donderen, moet maar eens enkele foto's van zichzelf nemen. Je weet meteen welke kant van je gezicht je fotogeniekste is.

Het derde en laatste puntje is de belichting. Zorg dat je gezicht goed belicht is, maar niet overbelicht. En daarbij, een Instagramfilter kan altijd soelaas brengen. Kardashian voegt er ook aan toe dat je een 'duckface' moet vermijden, al maakt ze zich wel iedere keer schuldig aan tuitende lippen. 'Ik doe het zelf zo graag, omdat mijn jukbeenderen zo goed uitkomen', vult ze nog aan. Say cheese! (AB)

videoId=2874445258001&linkBaseURL=http%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Ftvshowbiz%2Farticle-2514784%2FKim-Kardashian-reveals-perfect-selfie-reveals-looks-disgusting-make-up.html&playerID=2730234011001&playerKey=AQ~~,AAAAAFSL1bg~,CmS1EFtcMWF3qCwIkkoMNkVkOrxR00Hs&domain=embed&dynamicStreaming=true
'Selfie' wordt misschien wel het woord van het jaar en realityster Kim Kardashian weet als geen ander hoe ze zich van haar beste kant laat zien op een selfie. In een filmpje van de Amerikaanse tv-website Extra vertelt Kardashian hoe je de beste selfie neemt.Kim Kardashian is zowat de 'queen of selfies', want zowat iedere week post de verloofde van Kanye West foto's van zichzelf op Instagram. Wie anders dan Kardashian is de aangewezen persoon om de 'tips & tricks' voor de perfecte selfie uit de doeken te doen.Eerst en vooral is het belangrijk om je smartphone iets boven je te houden. Volgens Kardashian is dit het beste perspectief. Vervolgens is het essentieel te weten welke kant je beste kant is. Wie het hier nu in Keulen hoort donderen, moet maar eens enkele foto's van zichzelf nemen. Je weet meteen welke kant van je gezicht je fotogeniekste is.Het derde en laatste puntje is de belichting. Zorg dat je gezicht goed belicht is, maar niet overbelicht. En daarbij, een Instagramfilter kan altijd soelaas brengen. Kardashian voegt er ook aan toe dat je een 'duckface' moet vermijden, al maakt ze zich wel iedere keer schuldig aan tuitende lippen. 'Ik doe het zelf zo graag, omdat mijn jukbeenderen zo goed uitkomen', vult ze nog aan. Say cheese! (AB)