In Mademoiselle C, de documentaire over Carine Roitfeld die in première gaat op 11 september, passeren er allerlei bekende gezichten de revue. Een van deze cameo's uit de modewereld is weggelegd voor Karl Lagerfeld. Die toont zich in onderstaande video van zijn meest vaderlijke kant.
Wanneer Carine Roitfeld, de voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue, en Karl Lagerfeld samen bladeren door hun boek The Little Black Jacket wandelt model Brad Kroenig binnen met zijn 4-jarige zoontje Hudson. Hudson is Lagerfelds petekind en muze. Zo stuurde de modepaus de kleuter al eens de catwalk op met een handtas.

Bekijk hieronder de schattige, maar ook komische, interactie tussen de king of fashion en kleine Hudson. (LP)

In Mademoiselle C, de documentaire over Carine Roitfeld die in première gaat op 11 september, passeren er allerlei bekende gezichten de revue. Een van deze cameo's uit de modewereld is weggelegd voor Karl Lagerfeld. Die toont zich in onderstaande video van zijn meest vaderlijke kant. Wanneer Carine Roitfeld, de voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue, en Karl Lagerfeld samen bladeren door hun boek The Little Black Jacket wandelt model Brad Kroenig binnen met zijn 4-jarige zoontje Hudson. Hudson is Lagerfelds petekind en muze. Zo stuurde de modepaus de kleuter al eens de catwalk op met een handtas. Bekijk hieronder de schattige, maar ook komische, interactie tussen de king of fashion en kleine Hudson. (LP)