Tijdens het concert in Atlantic City waar Kanye West aankondigde dat zijn vriendin Kim Kardashian zwanger is, droeg de rapper ook enkele bijzondere outfits van Maison Martin Margiela.

Hij komt het podium op in een witte outfit inclusief een masker dat verdacht veel doet denken aan een Yeti. Later wisselt hij dit in voor een masker bezet met kristallen.

Beide outfits zijn ontworpen door Maison Martin Margiela, een van de favoriete modehuizen van Kanye. Zo heeft hij zijn liefde voor MMM zelfs al bezongen in een van zijn nummers. (RDM)

Tijdens het concert in Atlantic City waar Kanye West aankondigde dat zijn vriendin Kim Kardashian zwanger is, droeg de rapper ook enkele bijzondere outfits van Maison Martin Margiela. Hij komt het podium op in een witte outfit inclusief een masker dat verdacht veel doet denken aan een Yeti. Later wisselt hij dit in voor een masker bezet met kristallen. Beide outfits zijn ontworpen door Maison Martin Margiela, een van de favoriete modehuizen van Kanye. Zo heeft hij zijn liefde voor MMM zelfs al bezongen in een van zijn nummers. (RDM)