Het Duitse supermodel Heidi Klum presenteerde afgelopen weekend de MTV Europe Music Awards in Frankfurt. In een tussenfilmpje toonde ze dat ze de 'Gangnam Style'-danspasjes stevig onder de knie heeft.

Het 39-jarige model presenteerde zondagavond de MTV Europe Music Awards vanuit Frankfurt. Ze zorgde voor een lichte toets in de liveshow met een filmpje waarin ze, samen met Koreaanse rapper Psy, de 'Gangnam-Style' danst. Psy is momenteel de wereld aan het veroveren met deze hit en ook sterren wagen zich aan dit dansje, waaronder ook Heidi Klum. Het publiek werd erg enthousiast en het vleugje humor had zijn effect niet gemist.

Na afloop van de show tweette Heidi op heet Twitterpagina: "Het was zo leuk om samen met @psy_oppa te dansen! #mtvema". (LVR)

Het Duitse supermodel Heidi Klum presenteerde afgelopen weekend de MTV Europe Music Awards in Frankfurt. In een tussenfilmpje toonde ze dat ze de 'Gangnam Style'-danspasjes stevig onder de knie heeft. Het 39-jarige model presenteerde zondagavond de MTV Europe Music Awards vanuit Frankfurt. Ze zorgde voor een lichte toets in de liveshow met een filmpje waarin ze, samen met Koreaanse rapper Psy, de 'Gangnam-Style' danst. Psy is momenteel de wereld aan het veroveren met deze hit en ook sterren wagen zich aan dit dansje, waaronder ook Heidi Klum. Het publiek werd erg enthousiast en het vleugje humor had zijn effect niet gemist. Na afloop van de show tweette Heidi op heet Twitterpagina: "Het was zo leuk om samen met @psy_oppa te dansen! #mtvema". (LVR)