In een YouTubevideo die het Britse model Cara Delevingne voor Vogue maakte, leidt ze de kijker rond in haar zogenaamde huis, a.k.a. Zweinstein. Duik mee in de wondere wereld van heks Cara. Als parodie op het MTV-programma 'Cribs' volgens we Cara Delevingne tijdens een tour door haar zogenaamde woonst. 'Dit is mijn redelijk grote eetkamer. Hier geniet van snacks met wat vrienden, honderden eigenlijk,' begint ze haar rondleiding. 'Omdat ik veel vrije tijd heb, heb ik m'n eigen straat laten maken,' grapt ze over de Wegisweg.

Een video waarin Cara Delevingne en de toverwereld van Harry Potter samenkomen, konden we u natuurlijk niet onthouden. (LP)

In een YouTubevideo die het Britse model Cara Delevingne voor Vogue maakte, leidt ze de kijker rond in haar zogenaamde huis, a.k.a. Zweinstein. Duik mee in de wondere wereld van heks Cara. Als parodie op het MTV-programma 'Cribs' volgens we Cara Delevingne tijdens een tour door haar zogenaamde woonst. 'Dit is mijn redelijk grote eetkamer. Hier geniet van snacks met wat vrienden, honderden eigenlijk,' begint ze haar rondleiding. 'Omdat ik veel vrije tijd heb, heb ik m'n eigen straat laten maken,' grapt ze over de Wegisweg. Een video waarin Cara Delevingne en de toverwereld van Harry Potter samenkomen, konden we u natuurlijk niet onthouden. (LP)