Brooklyn lijkt wel de perfecte combinatie van mama Victoria - die wipneus! - en papa David. Met zulke genen kan je bijna niks verkeerd doen natuurlijk. Dat merkte ook het Poolse modemerk Reserved op. Ze wisten de 16-jarige celebzoon te strikken als gezicht voor hun nieuwe collectie. Eerder haalden ze ook Georgia May Jagger al binnen.

Kinderen van celebrities lijken steeds meer en meer modellen te vervangen. Hun populariteit via sociale media zal daar ongetwijfeld een groot aandeel in hebben. Brooklyn deelde zijn campagnebeelden alvast via Instagram.

Romeo Beckham, het jongere broertje van Brooklyn, wist eerder onze harten al te veroveren in een schattige campagne voor Burberry.

Bekijk hieronder de eerste, maar zeker niet de laatste, modellenshoot van Brooklyn Beckham.

(LP)

Brooklyn lijkt wel de perfecte combinatie van mama Victoria - die wipneus! - en papa David. Met zulke genen kan je bijna niks verkeerd doen natuurlijk. Dat merkte ook het Poolse modemerk Reserved op. Ze wisten de 16-jarige celebzoon te strikken als gezicht voor hun nieuwe collectie. Eerder haalden ze ook Georgia May Jagger al binnen. Kinderen van celebrities lijken steeds meer en meer modellen te vervangen. Hun populariteit via sociale media zal daar ongetwijfeld een groot aandeel in hebben. Brooklyn deelde zijn campagnebeelden alvast via Instagram. Romeo Beckham, het jongere broertje van Brooklyn, wist eerder onze harten al te veroveren in een schattige campagne voor Burberry. Bekijk hieronder de eerste, maar zeker niet de laatste, modellenshoot van Brooklyn Beckham. (LP)