De Amerikaanse onderbrak haar show en vroeg het publiek de man die de opmerking maakte, aan te wijzen. Helemaal onder de indruk was ze toen ze ontdekte dat de man een T-shirt droeg waarop I love pussy stond. Na een kort praatje blijkt dat de man werkt in de verkoop. Schumer: "Oh, de verkoop. En hoe gaat dat? Lukt het een beetje? Want we're not buying it."

Om een lang verhaal kort te maken: de man eindigde, vergezeld door security, buiten de zaal. En alles wat daartussen gebeurde, zie je in dit filmpje:

(EK)

De Amerikaanse onderbrak haar show en vroeg het publiek de man die de opmerking maakte, aan te wijzen. Helemaal onder de indruk was ze toen ze ontdekte dat de man een T-shirt droeg waarop I love pussy stond. Na een kort praatje blijkt dat de man werkt in de verkoop. Schumer: "Oh, de verkoop. En hoe gaat dat? Lukt het een beetje? Want we're not buying it."Om een lang verhaal kort te maken: de man eindigde, vergezeld door security, buiten de zaal. En alles wat daartussen gebeurde, zie je in dit filmpje:(EK)